23948sdkhjf

Vinduesproducent støtter talenter og godt håndværk

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Vinduesproducenten KPK Døre og Vinduer har valgt at fortsætte sit sponsorat i forbindelse med DM i Skills, hvor omkring 300 lærlinge og elever fra 43 forskellige fag dyster om at blive danmarksmestre. Sponsoratet dækker igen i år både bygningssnedker- og tømrerfaget, og hos KPK Døre og Vinduer tror man på, at DM i Skills, som løber af stablen 4-6. april i Næstved, er medvirkede til, at Danmark får endnu flere dygtige håndværkere i fremtiden:

- Vi er glade for endnu en gang at støtte op om det gode, danske håndværk, der netop er så afgørende for en virksomhed som vores, som producerer i Danmark. Det er de unge talenter, der skal bære vores branches fremtid, og vi ser DM i Skills som et godt initiativ, der er med til at motivere og inspirere flere unge til at vælge en håndværksfaglig uddannelse, fortæller KPK Døre og Vinduers salgschef Peter Bechmann.

Talenttræner: Sund konkurrence
En af dem, der særligt sætter pris på støtten, er faglærer og talenttræner Peter Hansen. Han er en af ildsjælene bag DM i Skills og har siden 2013 har været med til at udvikle talenter inden for snedkerfaget på Roskilde Tekniske Skole – heriblandt to af dette års deltagere inden for bygningssnedkerfaget Tobias Hansen og Steffen Slott:

- DM i Skills er noget helt særligt, der er med til at gøre en forskel for erhvervsuddannelserne i Danmark. Deltagerne er utroligt ambitiøse og træner fra tidlig morgen til efter fyraften, i weekender og i ferier. Konkurrenceaspektet driver dem, hvilket både er med til at hæve deres eget faglige niveau og forbedre niveauet blandt de øvrige lærlinge på de forskellige uddannelser, siger Peter Hansen og fortsætter:

- Jeg har mødt mange unge, der har haft det svært i skolen, hvor de følte sig usynlige. Til DM i Skills er formålet dog ikke at gå i skole, men at blive dygtigere, og de samme unge mennesker oplever derfor, at de har en styrke i og med, at de er vant til at kæmpe for at opnå resultater og ikke giver op. Konkurrencen bliver således motiverende – også for lærerne, som bliver nødt til at oppe sig yderligere på det faglige niveau.

Udover DM i Skills har KPK Døre og Vinduer desuden været sponsor for flere danske deltagere ved både EuroSkills og WorldSkills, som er henholdsvis europamesterskabet og verdensmesterskabet i de forskellige håndværk på erhvervsuddannelserne.


På foto 1 ses i midten bygningssnedker Justian Raahauge, som KPK Døre & Vinduer sponsorerede ved EuroSkills 2018. Til venstre ses vindueskonsulent Peter Rødtjer og til højre ses salgschef Peter Bechmann – begge fra KPK Døre & Vinduer.
- Foto 2 er fra EuroSkills 2018. Fra venstre ses: WorldSkills-deltager Frederik Riber, EuroSkills-deltager Justian Raahauge og talenttræner Peter Hansen fra Roskilde Tekniske Skole.
- På foto 3 ses Justian Raahauge.
Hold dig opdateret med Mester Tidende
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online

Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nyhedsbrev

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Tømmerladsbil til Sydsjællands Tømmerhandel

Funktionssikkert kabel med klasse Cca til (AS+) applikation

Fem anbefalinger fra robotindustrien skal skabe 25.000 job i 2025

Danskerne aner ikke, at de kan få tilskud til at energioptimere boligen

Flere kommuner løser pladsmangel med pavilloner

Bladt Industries vinder kæmpekontrakt til verdens største havvindmøllepark

Magtens centrum imprægneret i Reykjavik

Overvågning og styring af forsyningslinien

Åbent hele sommeren 2019 i Keflico A/S

FREMTIDENS KYSTBESKYTTELSE 2019 - Early Bird-rabatten til konferencen udløber i morgen d. 26/6!

Find ud af om dit byggeri er universelt designet

Fald i nybyggeri giver plads til energirenovering

Tick Cad søger sælger med teknisk forståelse

Bestilt onsdag og leveret i Holland fredag morgen...

Projektering af transformerstationer 10-20/0,4 kV

Colas' sikkerhedsuge 2019 har fokus på støj

Ny epoxy stick fra Weicon - "en all-rounder"

Certificering gør en bygning mere værd

Komfortkøling - Opnå et behageligt indeklima!

Enkel og alsidig filtrering af væsker med ny mobil filtreringsenhed

FTTH Council Europa Panorama

Uge 26 og 27 har vi solstik ☀️

Den Danske Fællesstand Bygg Reis deg 2019 partner i Det Norske Byggemøtet

Bell hus fra KTR

Skal du med i certificeringsklubben i efteråret?

Send til en kollega

0.22