23948sdkhjf

Ledende medarbejdere overtager Jydsk Værktøj

Med virkning fra den 1. maj 2019 overdrager Invest Nord og Vækst-Invest Nordjylland deres andele på hver 30 procent af aktierne i Jydsk Værktøj A/S til tre ledende medarbejdere, som dermed sikrer sig det fulde ejerskab hos Aalborg-firmaet.

Administrerende direktør Kjeld Thomsen og indkøbschef Troels Porse er i forvejen medejere af virksomheden og udvider begge deres respektive aktieposter. I ejerkredsen får de selskab af e-handels- og marketingchef Dorte Asp, der indtræder som ny aktionær.

- Vi har alle tre haft et ønske om at investere i virksomheden, hvis muligheden skulle byde sig. Vi har udviklet Jydsk Værktøj i positiv retning og står nu i en situation, hvor tiden er moden til et ejerskifte, siger administrerende direktør Kjeld Thomsen.

En moderne handelsvirksomhed
Det var i efteråret 2014, at en investorkreds, med Invest Nord og Vækst-Invest Nordjylland i spidsen, overtog Jydsk Værktøj som led i et generationsskifte. Det blev startskuddet til en professionalisering af virksomheden, der forsyner industrien og byggesektoren med blandt andet svejsemaskiner, el-værktøj og værnemidler.

- Vi er i fuld gang med at udvikle Jydsk Værktøj til en moderne og innovativ handelsvirksomhed. Det handler om digitalisering, men i høj grad også om at videreudvikle dét, vi er særligt gode til i Jydsk Værktøj; fleksibiliteten i vores service, det personlige salg og de nære kunderelationer. Jeg tror på, at der også i fremtiden vil være plads til en virksomhed som vores, der tilbyder noget andet, end det man møder hos de store grossister, siger Kjeld Thomsen, der kom til Jydsk Værktøj som administrerende direktør i efteråret 2017 fra en stilling som salgsdirektør i Sanistål.

- Jeg ser ejerskiftet som en helt naturlig videreudvikling af Jydsk Værktøj fra det sted, hvor vi er i dag. Vi har sammensat et stærkt team af erfarne branchefolk og yngre kræfter, som alle har bidraget til, at vi kom stærkt igennem 2018 og også i 2019 er kommet godt fra start. Det bekræfter mig i, at vi er på rette vej, siger Kjeld Thomsen.

Om Jydsk Værktøj A/S
Jydsk Værktøj er en grossistvirksomhed, der forsyner industrien og byggesektoren med blandt andet svejsemaskiner, el-værktøj, svejseudstyr, arbejdstøj og værnemidler. Virksomheden er grundlagt i 1960 og beskæftiger godt 20 medarbejdere med base på Gugvej i Aalborg. Jydsk Værktøj er medejer af DJ Tools, som er en frivillig kæde af 32 selvstændige handels- og grossistvirksomheder inden for værktøj og tekniske artikler.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.172