23948sdkhjf

Ny specialmesse for vej-folket

Vejsektordagene på Teknologisk Institut den 22.-23. maj er en målrettet specialmesse for aktører i den danske vejsektor, der arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Sikre Veje.

Her kan man høre om vejinfrastruktur, vejteknik, asfaltudlægning, bindemidler, fremtidens vej, vejafvanding, sikkerhed ved vejarbejder og meget mere!

Du kan også se den nyeste rabathøvl fra Arkil, den nyeste målebil fra Vejdirektoratet, Long-DOT vejstribe fra Eurostar, faldlodsmålere fra Sweco, vandrender fra GH-form og meget mere.

Vejsektordagene omfatter udover en udstilling også en mindre konference og events.
Her kan du blandt andet høre Bjarne Jørgensen, Sund & Bælt, fortælle om deres langsigtede vedligeholdelsesstrategi.
Temadagene er målrettet virksomheder, der arbejder med anlæg og drift af veje herunder materialer og vejbygningsmateriel samt virksomheder som f.eks. producerer og sælger vejskilte, vejmarkering, autoværn, afspærringsmateriel, og vejbelysning.

Vejsektordagene har fokus på løsninger i forbindelse med fremtidens vejinfrastruktur, trafiksikkerhed, klimatilpasning, bæredygtighed og bedre bymiljøer. Målet er at give virksomheder, som er aktører i vejsektoren, mulighed for at fremvise de nyeste teknologier, produkter og fremtidige innovative løsninger.

Overordnet set skal temadagene bidrager til, at vejinfrastrukturen udvikler sig i takt med et øget behov for mobilitet og fremkommelighed, som til stadighed er udfordret af påvirkningerne fra trafikken og miljøet.
Vejsektordagenes målsætning er at sikre, at den danske vejinfrastruktur, også i fremtiden, bidrager til en vejinfrastruktur i balance og øget samfundsmæssig vækst.

Se programmet og udstillerlisten og tilmeld dig her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093