23948sdkhjf

Generations- og ejerskifte i Horsens: Bytømreren køber op

Entreprenør- og servicevirksomheden Bytømreren Service køber 75 pct. af aktierne i AJ Byggeservice i Horsens. Det sker i forbindelse med et generationsskifte i tømrer- og snedkerfirma med cirka 20 ansatte, skriver parterne i en pressemeddelelse.

Med købet ønsker Bytømreren, der har base i Aarhus samt afdelinger i Odder og Horsens, at styrke firmaets position i Horsens yderligere.

Efter ejerskiftet vil tømrermester og nuværende hovedaktionær Jens Arne Pedersen fortsat have ansvar for alle aktiviteter i afdelingen. Ligeledes vil firmaets logo stadig pryde facaden på Vangevej i Horsens og firmabiler i bybilledet. 

Administrerende direktør og ejer af Bytømreren, Simon Jæger, ser et stort potentiale i Jens Arne Pedersens store netværk og kendskab til markedet i Horsens. 

Bytømreren vil med tiden komme til at overtage en stor del af det administrative arbejde, hvilket ifølge Jens Arne er en fordel, da det således vil give ham mere tid til udvikling og samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. 

- Vi har hos AJ Byggeservice mange års erfaring indenfor serviceopgaver, herunder tømrer- og snedkeropgaver, mens Bytømreren samtidig har megen erfaring inden for byggebranchen med fokus på store entrepriseopgaver og samarbejde med blandt andet store boligforeninger og erhvervskunder, siger Jens Arne Pedersen i pressemeddelelsen. 

Bytømrerens afdeling på Langmarksvej i Horsens vil indenfor nærmeste fremtid flytte over i de lokaler, hvor AJ Byggeservice har domicil. Samlet set vil der fremadrettet være beskæftiget omkring 30 medarbejdere ud fra adressen.

A.J. Byggeservice A/S
mio. kr. 2018 2017
Bruttofortjeneste 7,37 5,54
Resultat før af- og nedskrivninger (EBITDA) 0,98 0,30
Resultat før skat 0,89 0,27
Årets resultat 0,69 0,21
Aktiver i alt 6,39 4,89
Egenkapital 3,40 2,70
Gns. antal beskæftigede medarbejdere 17 14
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2018.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14