23948sdkhjf

Fyld ordrebogen: Her er der nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om kommende byggeprojekter i Holte, Nr. Tranders og Sdr. Kongerslev

REGION HOVEDSTADEN

HOLTE
Byudvikling
Rudersdag Kommunalbestyrelse godkendt et forslag til helhedsplan for Holte bycenter med henblik på fremlæggelse i offentlig høring i 10 uger.

Helhedsplanen er udarbejdet af Hauxner ApS i samarbejde med arkitekt Søren Arildskov for Rudersdal Kommune.

Helhedsplanen er tænkt som en langsigtet plan, der skal styre de kommende års udvikling af Holte bycenter således, at nye ønsker om udvidelse af

butiksareal og byggeri af nye boliger mv. styres i den ønskede retning og med den rette forståelse af Holtes særlige kvaliteter.

I helhedsplanen indgår blandt andet et scenarie for disponering af et bytorv i Holte, som er udarbejdet af forvaltningen i samarbejde med arkitekt Søren Arildskov.

Der holdes et borgermøde om planen den 5. november, og i februar næste år forventes helhedsplanen at blive fremlagt til endelig vedtagelse.

REGION NORDJYLLAND

NR. TRANDERS
Erhvervsområde
Aalborg Kommune har løbende modtaget forespørgsler om muligheden for at planlægge for detailhandel på arealet beliggende på hjørnet mellem Humlebakken og Langagervej.

På den baggrund igangsættes nu planlægning for et nyt erhvervsområde med mulighed for særlig pladskrævende varegrupper.

Kommuneplantillægget 4.062 er udarbejdet med henblik på at overføre arealet fra landzone til byzone, samt ændre anvendelsen fra øvrigt landområde til erhvervsområde.

Kommuneplantillægget giver en byggemulighed med en bebyggelsesprocent på maks. 50. Bebyggelsesarealet er på 5.800 kvm, hvor der må opføres et bruttoetageareal på min. 2.000 kvm og/eller maks. 8.000 kvm pr. butik. Det er muligt at bygge i maks. 2 etager.

Herudover er der en højdebegrænsning på 8,5 m for at tage særlig hensyn til indkigget til Nørre Tranders Kirke.

Aalborg Byråd har godkendt kommuneplantillægget og det sendes nu i høring i 8 uger.

SDR. KONGERSLEV
Boliger
Aalborg Kommune har fået en henvendelse vedr. etablering af boliger på matr.nr. 11eæ og 11af Sdr. Kongerslev By, Sdr. Kongerslev.

Arealerne er knap 6.000 kvm og ligger i landzone.

For at sikre helhed og sammenhæng i planlægningen skal der, for at give mulighed for boliger i området, er der udarbejdet et kommuneplantillæg hvor også naboarealerne matr.nr. 11ce og 11cu Sdr. Kongerslev By, Sdr. Kongerslev på ca. 2.000 kvm inddrages i kommuneplanrammen. I alt ca. 8.000 kvm.

Formålet med planen er at give mulighed for at bygge boliger som en afrunding af byen mod nord i Kongerslev, med en bebyggelse der passer naturligt ind i området.

Aalborg Byråd har godkendt kommuneplantillægget og det sendes nu i høring i 8 uger.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078