23948sdkhjf

Nu er der rejsegilde: XL-BYG åbner i Roskilde i foråret 2020

XL-BYG Knud Larsen, med hovedsæde i Hvidovre, opfører en helt ny afdeling i Roskilde
Med domicil direkte ved motorvejen og blot få minutter fra afkørsler ved Roskilde er XL-BYG Knud Larsen ved at opføre en helt ny afdeling med salg af trælast, byggematerialer, værktøj, beslag, arbejdsbeklædning, forbrugsvarer og meget mere til håndværkere, samt øvrige erhvervs- og industrikunder.

Foreløbig er man nået til rejsegildet som holdes sammen med et Åbent Hus arrangement torsdag den 10. oktober fra kl. 14.00 på Gammel Marbjergvej 20 i Roskilde

Den nye tømmerhandel, der åbner i foråret 2020 bliver på hele 4.800 kvadratmeter under tag. Heraf vil 3.800 kvadratmeter blive drive in haller med træ og byggematerialer i alle afskygninger. Desuden opføres et proffcenter på 1.000 kvadratmeter.

Nu tager det form
Afdelingsdirektør for den nye XL-BYG, Jakob Libonati, der har mere end 30 års erfaring med salg og servicering af håndværkere og entreprenørvirksomheder, agerer sammen med indehaver Jesper Larsen bygherrer for den nye XL-BYG-proff-afdeling.
- Udfordringer i byggeri kan man forvente og vi møder dem også undervejs, men nu begynder vores nye trælast- og byggematerialeforretning for alvor at tage form, fortæller Jakob Libonati og fortsætter:

- Som udgangspunkt vil den nye XL-BYG på GL Marbjergvej være til for professionelle håndværkere. Det vil betyde, at blandt andet forretningens åbningstider, varesortiment, leveringsservices og personalesammensætning afspejler håndværkernes behov for en værdifuld medspiller i en travl hverdag på byggepladserne – men privat handlende er selvfølgelig også meget velkommen.

Støt Julemærkehjemmet
Personalet i den nye XL-BYG forretning gør opmærksom på, at gaver ved rejsegildet den 10. oktober modtages med tak – blot ikke til dem selv! Ønsker man at betænke dem med en lille receptionsgave håber de på, at man i stedet vil give et lille bidrag til Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde, der hjælper børn, som har det svært – Danske Bank konto 3001 - 12151535 mærket med XL BYG Roskilde.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094