23948sdkhjf

Han er ny chef for badeværelse-gigant

Antonio Linares er den nye senior adm. direktør for Laufen samt den nordlige og centraleuropæiske Roca division. Han efterfølger Alberto Magrans, der netop er blevet udnævnt til CEO for hele Roca Group.

Antonio Linares sluttede sig til Roca Group i 2003, hvor han besad flere stillinger indenfor corporate forretningsudvikling og marketing. Som adm. direktør har han stået i spidsen for virksomheden i Rusland og SNG-regionen, der inkluderer syv fabrikker og mere end 3.000 ansatte i over 12 år.

Linares blev født i 1970, er gift og far til en datter. Han har modtaget en MBA fra Universidad Politécnica de Cataluña og uddannet sig som civilingeniør med speciale i broer og konstruktion.

Laufen er et schweizisk firma med speciale i premium badeværelsesløsninger. Virksomheden blev grundlagt i 1892 og har hovedkontor i Laufen nær Basel. I dag driver Laufen otte fabrikker i Centraleuropa (Schweiz, Østrig, Tjekkiet og Polen) med 2.500 ansatte og salgskontorer i 44 lande.
Siden 1999 er Laufen det verdensomspændende brand i det familieejede Roca Group. Gruppen beskæftiger mere end 24.000 mennesker og har 82 fabrikker i 19 lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063