23948sdkhjf

Mester på kant med byggelederen

Følg med i byggeriets eneste on-line julekalender: Jul i skurvognen
Selvom tømrersvenden Jens har taget en julekalender med og pyntet med gran i skurvognen, så har mester svært ved at finde julehumøret frem.

Mester og hans svende har vundet en del af opgaven med at opføre en ny børneinstitution. Mester driver en alsidig virksomhed med både tømrere, snedkere og malere og har dykket prisen lidt for at være sikker på at få opgaven. Det har han fået. Og han kan også tjene lidt på opgaven, hvis det ikke går helt skævt.

Men mester har også allerede fået bekymringer og lidt ondt i maven. For hovedentreprenørens byggeleder, Esben, har været i flæsket på mester og pålagt ham opgaver, som mester ikke umiddelbart mener er med i hans tilbud, men som på den anden side ikke rykker så meget ved sagen, at han vil gøre sig uvenner med byggelederen fra starten.

Men det har påvirket mesters humør:

- Det er sgu træls, at de der byggeledere altid skal være klogere end os andre. Det er som om, at de bevidst forsøger at skræmme os fra den allerførste dag og p…. territoriet af, siger mester.

Tømrersvenden Jens puffer skålen med pebernødder hen over bordet til mester. Men mester reagerer ikke. Oppe i hovedet gentager han alle de rappe replikker han vil møde byggelederen med til byggemødet i morgen.

Læs næste afsnit af Jul i Skurvognen i morgen
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14