23948sdkhjf

Stark åbner ny trælast i Nordsjælland

I dag tirsdag den 4. februar åbner Stark ny trælast i Hørsholm. Den 5.500 kvm store forretning er bygget efter DGNB-standarden og fuld af bæredygtige produkter og byggematerialer.

- Holdet er på plads med 25 medarbejdere. En del er lokale, og alle er uddannet til at rådgive vores kunder om bæredygtigt byggeri, siger Jonathan Bisgaard, direktør for Stark Hørsholm, i en pressemeddelelse om åbningen.

Byggemarkedet er seneste eksponent for den beslutning, som byggemarkedskæden traf for tre år siden, om at være på forkant med den bæredygtige udvikling som leverandør til håndværkere og entreprenører. 

Inde i forretningen bugner hylderne af Danmarks største udvalg af bæredygtige byggematerialer og produkter. Sortimentet af savet træ er fx certificeret under FSC og PEFC-ordningerne. 

- På den måde er vores nye trælast i Hørsholm indbegrebet af vores ønske om at gøre det nemmere for håndværkerne at bygge bæredygtigt, siger Britta K. Stenholt, adm. direktør for Stark Danmark, i pressemeddelelsen. 

Facts om Stark Hørsholm

  • Bygget er opført med henblik på DGNB-certificering, der dækker over en helhedsvurdering baseret på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.
  • Stark Hørsholm er på 10.000 kvm i alt, heraf 5.000 kvm under tag med butik på 1.300 kvm.
  • Konkret er der benyttet FSC og PEFC-certificeret træ samt andre miljømærkede produkter til byggeriet.

 

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141