23948sdkhjf

Virus lukker messer i hele verden: Nu melder BYGGERI'20 ud

Med et forventet besøgstal på mere end 25.000 og med 300 udstillere har Corona-virus naturligvis været i fokus hos arrangørerne af byggemessen i Fredericia, BYGGERI’20, som løber af stablen den 10.-13. marts.

Danske Byggecentre, der arrangerer BYGGERI'20, melder nu ud, at der en den største fokus på alle udstilleres og besøgendes helbred og sikkerhed.
- Vi følger løbende vejledningerne fra Sundhedsstyrelsen angående afvikling af konferencer eller andre arrangementer med mange mennesker, lyder det fra Danske Byggecentre, som henviser til Sundhedsstyrelsens udmelding:
”'Der skal som udgangspunkt ikke tages særlige forbehold i forhold til afholdelse af arrangementer. Konferencer og store arrangementer kan derfor afholdes som planlagt. Virksomheder kan evt. hænge plakater op med gode hygiejneråd for at forebygge smitte.”

- Vi har for yderligere at sikre at BYGGERI’20 bliver en sikker og god oplevelse for alle udstillere og besøgende - sat en række ekstra foranstaltninger i værk.


Det omfatter blandt andet
• Skiltning på stedet og uddannet personale til at minde dig om Sundhedsstyrelsens forholdsregler

• Forstærket rengøring af alle zoner i MESSE C

• Hånddesinfektion alle relevante steder i messehallerne

• Adgang til gratis engangslommetørklæder

- Vi har meget stor respekt for de mange måneders forberedelse og arbejde, der er gået forud for BYGGERI'20. Og vi ser frem til at byde udstillere, medlemmer og landets byggefagfolk velkomne på BYGGERI'20, fastslår Danske Byggecentre.

Læs også: Virus lukker messer i hele verden
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094