23948sdkhjf

Årets Håndværker og corona virus: Kæmpe Award Show gennemføres

Står det til arrangørerne af Award Showet Årets håndværker i Cirkusbygningen i København den 2. og 3. april, så gennemføres arrangementet som planlagt.
Det fastslår arrangørerne, anmeld-håndværker.dk, i en mail til de mange håndværksmestre som deltager i det store show. Hver af de to dage fyldes salen i Cirkusbygningen med op til 800 mennesker

- Alle arrangementer over 100 personer er forbudt indtil d. 26.3.2020. Det betyder, at vi lige nu kan fastholde datoen for arrangementet. Samtidig konstaterer vi, at Statsministeren beder erhvervslivet om at holde sig klar til at genoptage arbejdet i fuldt omfang så snart det er forsvarligt, siger Mads Teissøe fra anmeld-håndværker.

- Vi har forhandlet med Cirkusbygningen omkring en mulig flytning af arrangementet hvis myndighederne vurderer, at det er nødvendigt at forlænge forbudsperioden. Vi har oplevet en flot opbakning fra ledelsen i Cirkusbygningen og har derfor fået mulighed for at flytte awardshowet med få dages varsel. Hvis vi skal flytte datoen vil vi gå efter datoer i juni 2020, forklarer Mads Teissøe, som samtidig takker alle de håndværksmestre, som med positive tilkendegivelser bakker op om en hurtig afholdelse af awardshowet, så man kan få kåret vinderne.

Ifølge Mads Teissøe har kun ganske få meldt fra til arrangementet.

- Det handler ikke længere alene om den enkelte håndværksvirksomhed der bliver vinder af kategorierne i Årets Håndværker.
Det handler for os om hurtigst muligt at skabe opmærksomhed på alle de dygtige håndværkere der er klar til at tage fat lige så snart vi er klar igen, så vi kan give branchen positiv opmærksomhed, når hjulene igen får lov at køre i samfundet, siger Mads Teissøe.

Se listen over hvem der kan blive Årets Håndværker i de mange kategorier her

Artiklen er en del af temaet CORONA.

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078