23948sdkhjf

Carl Ras: Det skal være nemmere at tage det grønne valg

Carl Ras øger synligheden af miljømærkede produkter for at gøre det nemmere for håndværkere at bygge bæredygtigt
Når du fremover træder ind i din lokale Carl Ras-butik eller går på carl-ras.dk, bliver det nemmere at finde de miljømærkede produkter. I butikkerne får de grønne produkter mere fokus, mens du online kan søge efter produkter, der er godkendt til DGNB og Svanemærket byggeri.

– For Carl Ras er det vigtigt at være med til at udvikle branchen, og i disse år er der et øget fokus på bæredygtigt byggeri. Vi ønsker at forblive en topprofessionel partner, så nu øger vi synligheden, så de grønne produkter bliver nemmere at finde, forklarer Gorm Rasmussen, administrerende direktør i Carl Ras.
Carl Ras har de seneste år bidraget til den bæredygtige udvikling i byggebranchen gennem magasinartikler, den årlige Brøndbymesse, indsamling af brugt værktøj samt minimering af emballage, og nu går de altså skridtet videre.

Stor faglig viden
Carl Ras ønsker også at klæde kunderne på ved at videregive viden, trends og tendenser. Medarbejderne bliver derfor løbende uddannet inden for bæredygtigt byggeri og udvikling af produkter.

– I alle 18 Carl Ras-butikker over hele landet står vores medarbejdere klar til at vejlede og inspirere vores kunder inden for de forskellige aspekter af bæredygtigt byggeri, forklarer Gorm Rasmussen.
Bæredygtigt byggeri handler imidlertid ikke kun om materialer og byggeteknik, men også om kemiprodukter som maling, lim og fugemasse. Og det er især i denne kategori, Carl Ras kan gøre en forskel.

– Vi mærker en øget efterspørgsel fra branchen og samarbejder med vores leverandører om at udvikle nye produkter og cirkulære koncepter. Oplever vi efterspørgsel fra vores kunder om et specifikt bæredygtigt produkt, vil vi som altid gå langt for at finde en løsning, siger Gorm Rasmussen.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094