23948sdkhjf
>

Batteri-alliance: Bosch og Gardena med samme batteri

Power for All-alliancen er et samarbejde mellem flere anerkendte producenter om fælles batteriplatform
Bosch Power Tools åbner sin 18 V-batteriplatform i "Hus & Have"-divisionen (grøn Bosch, red.) for andre producenter og når dermed en milepæl: Bosch og Gardena vil fremover danne en alliance og sammen med andre anerkendte producenter tilbyde et batterisystem til flere forskellige fabrikater, som kan anvendes til produkter i og omkring hele hjemmet: Power for All-alliancen. Grundlaget for denne alliance er Bosch’ trådløse teknologi.

- Fremover vil man således kunne bruge de samme 18 V-batteri til at betjene elværktøj, haveredskaber og husholdningsapparater fra Bosch samt produkter fra Gardena, Emmaljunga, Gloria, Wagner og Rapid, siger Henk Becker, ansvarlig for Robert Bosch Power Tools GmbH.
Dermed er der åbnet mulighed for, at brugerne kan spare penge, plads og tid, når de fremover køber produkter fra Power for All-alliancen. At ligge inde med en bunke inkompatible batterier og opladere fra forskellige producenter vil derfor høre fortiden til. Det fælles mål er at tilbyde brugerne et batterisystem, der passer til en lang række fabrikater og dermed har det bredeste anvendelsesområde i hjemmet: gør-det-selv-værktøj, have- og rengøringsredskaber, husholdningsapparater, produkter til overfladebehandling, fritids- og campingudstyr – og meget mere.

Pär Åström, President for Gardena og Markus Kress, President og ejer af Gloria House and Garden, er overbeviste om, at trådløst og fleksibelt arbejde er vejen frem. Power for All-alliancen er en win-win-situation for alle.

Bagud-kompatibelt
Bosch fortsætter med at overholde bagud-kompatibiliteten indtil 2007. Det betyder, at batterierne uden problemer kan anvendes på ældre maskiner. De mere end 20 millioner Bosch-batterier til 18 V gør-det-selv-værktøj og haveredskaber, der allerede er på markedet, vil forblive kompatible ligesom de tilhørende opladere.

Læs også: Sæt turbo på slibemaskinerne

Bosch tilbyder allerede et bredt sortiment af trådløse gør-det-selv-værktøjer og haveredskaber og vil systematisk udvide det i de kommende år. Gardena er ved at omstille hele sit 18 V-produktsortiment til alliancens batterisystem til den kommende havesæson. Alle andre samarbejdspartnere har enten allerede løsninger, der drives med Bosch-batterier, eller er gradvist ved at udvide deres produktsortiment. I Power for All-alliancen vil virksomhederne i fællesskab fremme den fremtidige nye fleksibilitet i hele hjemmet.

Læs også: Flyvende biler er ikke science fiction

- Efterspørgslen efter trådløst værktøj stiger konstant. Om fem år vil dets markedsandel allerede være steget fra omkring 40 til 60 procent. Investeringen i vores batterisystem er en investering i fremtiden. Etableringen af alliancen er optakten til et partnerskab med stærke varemærker. Man drøfter allerede at få yderligere producenter med, oplyser Henk Becker ansvarlig for Robert Bosch Power Tools GmbH.

Du kan finde yderligere oplysninger om Power for All-alliancen her

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.143