23948sdkhjf

Karriereskift: Fra folketingsbetjent til VVS-branchen

Heidi Nøer Johansen, 37, er ny kontorassistent hos Thorsen & Petersen VVS A/S. Rollen som kontorassistent er helt ny for Heidi Nøer Johansen, der før sit brancheskift har arbejdet tolv år i Folketinget som husbetjent.

Det fysisk krævende arbejde som husbetjent blev dog for hårdt for kroppen, og derfor valgte Heidi Nøer Johansen sidste år med god støtte fra familien at sadle om og starte på kontoruddannelsen.

Som kontorassistent hos Thorsen og Petersen VVS får Heidi Nøer Johansen prøvet kræfter med mange forskellige opgaver inden for økonomi, med kontrol-, bilag- og betalingsregistrering og HR-opgaver som ferieregistreringer og vagtplaner. Derudover varetager hun serviceopgaverne, der får kontoret til at løbe rundt.
- Jeg får virkelig prøvet en masse nye ting, og jeg får brugt mine evner på en helt anden måde, som jeg synes er virkelig interessant, siger hun.

Privat bor Heidi Nøer Johansen sammen med sin kæreste og tre katte i Sydhavnen, hvor hun bruger meget tid på lange gå- og cykelture sammen med familie og venner.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11