23948sdkhjf

Byggeboss indstilles til konkurskarantæne

Alen Kapetanovic, der nu er ansvarlig i ledelsen for byggefirmaet Danbau, kan se frem til en sag om konkurskarantæne. 

Det skriver Fagbladet 3F

Bag indstillingen til konkurskarantæne står kuratoren for boet efter Akk Byg IVS, der er under konkurs. Her var Alen Kapetanovic tidligere ejer af og direktør for. 

Det fremgår af en ny redegørelse fra kuratoren, som Fagbladet 3F har fået indsigt i. 

– Kurator vil snarest indstille Alen Kapetanovic til konkurskarantæne, skriver kuratoren, Claus N. Kristiansen, der er advokat hos firmaet Dreiststorgaard Advokater A/S. 

I sin redegørelse anslår kuratoren, at Akk Byg IVS har værdier for én krone. Samtidig er der på nuværende tidspunkt anmeldt krav i firmaets bo for over 6,7 mio. kr. Redegørelsen viser også, at kuratoren forgæves har forsøgt at afhøre den tidligere direktør. 

– Alen Kapetanovic har enkelte gange svaret tilbage på mails, men i flere tilfælde har kurator ingen tilbagemelding fået. Der har været indkaldt via skifteretten, hvor indkaldelsen var forkyndt, og kurator mødte, men Alen Kapetanovic mødte ikke. Vi afventer nu skifteretten og ny mødeindkaldelse, skriver kurator Claus N. Kristiansen i redegørelsen til boets kreditorer. 

Kuratoren gør derudover opmærksom på, at han ligeledes har forsøgt at få kontakt til firmaets tidligere revisor for at få udleveret manglende bogføringsmateriale. 

Det har gennem flere dage ikke været muligt for Fagbladet 3F at få kommentarer til sagen fra kuratoren. 

Fagbladet 3F har forelagt sagen for Alen Kapetanovic, men han er ikke vendt tilbage med kommentarer. 

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093