23948sdkhjf

DS Flexhal vinder største ordre til dato

DSV har endnu engang betroet DS Flexhal totalentreprisen på et af deres store projekter. Denne gang er det et 95.000 kvm stort lager- og logistikbyggeri i Hedeland, Hedehusene, hvoraf cirka en tredjedel bliver køle- og fryselager til Pharma.

DS Flexhal har vundet totalentreprisen på opgaven i udbud og da der er en stram tidsplan på byggeriet, igangsættes det med det samme, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

– Vi er meget glade for, at vi har fået tildelt denne opgave efter kun tre ugers intensivt tilbudsarbejde, udtaler adm. direktør i DS Flexhal Kent Hejn Kristensen og tilføjer, man efterhånden kender DSV godt som bygherre.

– Derfor tør vi godt indgå aftale om disse ”fast track-projekter”, fordi vi efterhånden har trænet med hinanden nogle gange på denne type byggerier, tildøjer DS-direktøren.

Den samlede ordresum på byggeriet bliver DS Flexhals største til dato, oplyser den nordjyske entreprenør, der dog ikke må kommet et konkret tal nærmere.

Entreprenøren kender området særdeles godt

DSV ejer et meget stort grundstykke i Hedeland overfor deres hovedkontor – det er her, i den gamle grusgrav, de ekstra kvadratmeter skal opføres. Når byggeriet er færdigt, vil DSV i Hedehusene i alt råde over cirka 200.000 kvm lager- og logistikfaciliteter samt 20.000 kvm parkeringskælder.

DS Flexhal er også godt kendt med området, da de har opført størstedelen af hovedkontoret og de bagvedliggende logistikhaller. For knap et år siden afleverede de 49.000 kvm logistikbyggeri, som blev opført på blot ni måneder.

- Vi glæder os til at tage de nye haller i brug i starten af 2022, udtaler Brian Winther Almind, der har titel af executive vice president, Group Property DSV, i meddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125