23948sdkhjf

Snedkerværksted klar til at doble op

Et nyt snedkerværksted på 750 kvadratmeter, hvor der udføres både specialinventar og opskæring samt klargøring af emner til videre forarbejdning, er del af det store nordjyske entreprenørfirma HP Bygs nye store hovedkontor i Aalborg på i alt 3.500 kvadratmeter.   

I øjeblikket er der to til tre medarbejdere tilknyttet snedkerværkstedet, men der er kapacitet til det dobbelte, oplyser HP Byg til Mester Tidendes søstermedie, Wood Supply. Og samtidig fungere værkstedet som en slags base for byggefirmaets voksende serviceafdeling med pt 15 hoveder på lønningslisten, hvor der i HP Byg som helhed er omkring de 230 ansatte. 

I øjeblikket udfører folkene på værkstedet primært opgaver til det nordjyske byggefirmas egenproduktion. 

– Men vi sigter mod at øge antallet af opgaver, hvor vi fungerer som underleverandør, lyder det også fra HP Byg. 

Mere specifikt producerer folkene på snedkerværkstedet - primært - trapper og udeinventar til tagterrasser og opholdsarealer, ligesom der løbende bliver udført opskæring af plader. Men specialinventar til for eksempel institutioner og kontorer er også blandt de tilbagevendende opgaver. 

Ambitiøst vækstmål for området

De kommende år har HP Byg store planer for den serviceafdeling, som snedkerværksteder er uformel base for. 

– Vi forventer, at afdelingen i 2021 vil udgøre 10 pct. af omsætningen med en stigning over de efterfølgende år. Dette betyder, ikke mindst, at vi står overfor at skulle ansætte flere medarbejder, forklarer adm. direktør Henrik Petersen i en pressemeddelelse. 

Vækstmålet er, at der skal omsættes for cirka 100 mio. kr. i 2025 - uafhængigt af, hvad HP Bygs samlede omsætning bliver, uddyber firmaet i en mail. De 10 pct. er således et delmål for 2021, som er formuleret i firmaets strategiplan frem mod 2025.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.267