23948sdkhjf

HusCompagniet rykker på ny strategi med boligprojekt på Sydsjælland

For anden gang i år, og en måned efter HusCompagniet kom på børsen, indgår landets største husbygger aftale om et stort business-to-business (B2B)-projekt; 63 rækkehuse i Strøby Egede syd for Køge. 

Det meddeler typehusfirmaet i en pressemeddelelse. 

Som led i en strategisk satsning annoncerede HusCompagniet i starten af året et nyt fokus på salg af rækkehuse til professionelle investorer som et tillæg til virksomhedens kerneforretning i markedet for nybyggede huse til private. Efterfølgende lukkede husbyggeren en række aftaler på området, hvor seneste større aftale var på 71 rækkehuse. 

– Det nye projekt er et stærkt resultat af vores strategiske B2B-fokus, og jeg er stolt over, at vi i 2020 har fået lagt et solidt fundament for den ambitiøse vækststrategi, siger direktør for B2B i HusCompagniet, Søren Ravn, i meddelelsen.

Fakta om aftalen i Strøby Egede 

  • Projektet dækker i alt 63 rækkehuse baseret på betaling ved levering. Der er planlagt levering af 28 rækkehuse i 2021 og 35 rækkehuse i 2022. 
  • Jorden ligger i Strøby Egede på Sydsjælland tæt på Køge og udgør cirka 79.000 kvm, der inkluderer både rækkehusbyggegrundene og 32 parcelhusbyggegrunde, hvoraf 11 er til salg. 
  • Jorden er ejet og byggemodnet af HusCompagniet og solgt i forbindelse med projektet.

Ud over de 63 rækkehuse i Strøby Egede sælger husbyggeren også jorden, som byggemodnes i forbindelse med projektet, med i aftalen. 

Fastholder salget i kerneforretningen 

Projektet i Strøby Egede er i tillæg til en – ifølge HusCompagniet - flot vækst på B2B-området i år, mens salget af parcelhuse og rækkehuse til private samtidig er fastholdt på trods af covid-19. 

– Der er et stort vækstpotentiale for os på B2B-markedet for rækkehuse til professionelle investorer, og vi forventer flere aftaler på området de næste år og vil fortsætte med at tage markedsandele, ligesom vi fastholder vores primære fokus med salg af parcelhuse til private, siger adm. direktør Martin Ravn-Nielsen i pressemeddelelsen. 

Fra november måned 2021 kan de første flytte ind i de nye rækkehuse nær Køge.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126