23948sdkhjf

Skou Gruppen vil udfordre byggecentrenes prisstigninger

Hos entreprenørfirmaet Skou Gruppen har man løbende over de seneste måneder modtaget varsler prisstigninger fra leverandørerne 

Det skaber uro, men indtil videre er virksomheden lykkes med at udfordre priserne, og det vil man fortsætte med, lyder budskabet fra adm. direktør Martin Skou Heidemann.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at udfordre trælasternes store prisstigninger. De opgaver, vi byder på, der er konkurrencen benhård. Vi har ikke råd til, at sende flere penge til trælasterne, for så får vi ikke opgaverne, siger han til Licitationen-Byggeriets Dagblad.:

- Jeg synes, vi har haft succes med det indtil videre. Det generelle billede hos os er, at vi ikke har været nødt til at hæve vores tilbud eller gå på kompromis med budget på eksisterende byggesager.

Fint med advarsler

Direktøren er egentlig glad for, at informationer fra leverandørerne er sendt ud.

- Det er fint, at de sender ud i god tid og fortæller, at vi skal være opmærksomme på det her, så vi kan nå at reagere, siger han.

Martin Skou Heidemann fortæller videre, at forklaringerne på prisstigningerne fra leverandørerne muligvis er reelle, men at stigninger kommer bag på ham, da han har haft en oplevelse af corona-nedlukninger i andre lande, mens byggeriet i Danmark stort set har kørt hårdt på.

- Det er ikke fordi, jeg tror, de opfinder noget kunstigt. Vi gør, hvad vi kan for at udfordre. Vi har ingen interesse i at hæve vores priser over for kunderne. Så risikerer vi simpelthen at blive valgt fra, siger han til Licitationen-Byggeriets Dagblad

Skou Gruppen holder til i nordsjællandske Hørsholm og beskæftiger sig med hoved- og totalentrepriser samt store tømrer-, snedker- og mureropgaver for professionelle kunder i Storkøbenhavn.

Virksomheden beskæftiger omkring 150 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109