23948sdkhjf

Stor badeværelses-entreprenør konkurs - men fortsætter

OPDATERET 17.03 kl. 08:44 (sidste afsnit med kommentar fra direktør Mads Andreasen)

- Mens omsætningen voksede og voksede blev der mere og mere tomt på bundlinjen, fordi vi ikke havde overblikket og fordi vi ikke formåede at styre omkostningerne.

Det sagde stifter og medejer af Badmodul A/S, Mads Andreasen til Mester Tidende i december måned

Nu er Badmodul A/S under konkursbehandling. Som kurator er udpeget advokat Lars Skanvig, Amerika Plads 37, 2100 København Ø.

Badmodul A/S, der har specialiseret sig i renovering af badeværelser, oplevede en eksplosiv efterspørgsel, da coronakrisen ramte landet.

- Da corona ramte landet steg efterspørgslen på badeværelser eksplosivt - og det gjorde sygefraværet blandt medarbejderne desværre også - fra 3 pct. til omkring 7,5 pct. på kort tid.

Ikke fordi medarbejderne fik virus, men på grund af reglerne om, at man skal isoleres og testes, hvis der er mistanke om smitte.

- Det satte virksomheden under pres, fordi vi kom bagud med alle de opgaver, som allerede var booket ind, samtidig med, at der kom nye til - og fordi vi måtte hyre folk ind udefra. Mens omsætningen voksede og voksede blev der mere og mere tomt på bundlinjen, fordi vi ikke havde overblikket og fordi vi ikke formåede at styre omkostningerne, sagde Mads Andreasen i december måned.

Her indtrådte også en nye driftsdirektør, Christian Hindborg Johansen, som også blev medejer af virksomheden.

Badmodul, som med underentreprenører beskæftiger 65-70 mand, laver i omegnen af 400 badeværelser om året og omsætter for 52 mio. kr.

Ifølge Mester Tidendes oplysninger fortsætter hovedparten af aktiviterne i et nyt seskab, Badmodul København

Mads Andreasen siger i en kort kommentar Til Mester Tidende, at 95 pct. af medarbejderne og alle igangværende aktiviteter – gode som dårlige – er ført med over i det nye selskab

Badmodul A/S
mio. kr. 2019/20 2018/19
Bruttofortjeneste 20,2 16,8
Resultat før finansielle poster -2,0 0,2
Resultat før skat -2,5 -0,3
Årets resultat -2,5 -0,3
Aktiver 16,3 12,5
Egenkapital -10,8 -8,3
Gns. antal ansatte 58 34
Regnskabsåret blev afsluttet 30. juni 2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093