23948sdkhjf

Vinduesproducent giver gode fif til travle trælastfolk

Outline tilbyde trælastfolk undervisning i et bestillingsværktøj, der kan lette hverdagen

Outline Vinduer, som sælger vinduer og døre gennem trælaster og byggemarkeder, vil reducere den tid, som medarbejderne i byggecentrene bruger på at beregne priser på vinduer og døre samt bestille dem:

- Vi tilbyder lige nu alle landets trælaster og byggemarkeder, der sælger vores produkter, at booke en tid hos os og få online undervisning i, hvordan vores bestillingsværktøj Outline 24/7 kan være med til at tidsoptimere og lette den travle hverdag for de ansatte i kæderne, fortæller salgschef i Outline Vinduer, Claus Petersen Koch i en pressemeddelelse.

- Og allerede nu mærker vi, at behovet i den grad er der. Flere trælaster og byggemarkeder fordelt i hele landet har booket undervisning hos os, og vi har således på nuværende tidspunkt afholdt cirka 20 undervisningsgange med op til seks deltagere per gang, mens flere undervisningsgange finder sted de kommende uger.

Markant hurtigere

Outline har for nogle år tilbage lanceret Outline 24/7, hvor trælaster og byggemarkeder – i stedet for at ringe til kundeservice – selv kan beregne nettopriser og sætte bestillinger i ordre med det samme. Og det er ifølge Tom Frederiksen, som arbejder ved XL Byg P.W. Wulff i Stubbekøbing, med til at spare alle parter tid:

- Vi oplever lige nu en usædvanlig travlhed, som jeg ikke har oplevet lignende i mine 33 år i branchen. Derfor er der også mere end nogensinde før behov for at tænke ud af boksen og tage alle de hjælpemidler i brug, der kan være med til at tidsoptimere dagen, og her er der virkelig muligheder i Outlines bestillingsværktøj, fortæller Tom Frederiksen og fortsætter:

- Her kan man nemlig – i stedet for først at sende en mail til kundeservice – udregne en pris til kunden på forespørgslen på bare fem minutter og således skræddersy bestillingen med det samme sammen med kunden. På den måde sparer vi ikke alene ufattelig meget tid, men vi kan også tilbyde et endnu bedre serviceniveau til vores kunder. Vi kan således også få afsluttet opgaverne markant hurtigere og endda også om lørdagen, hvor kundeservice ellers har lukket. Og det er uden tvivl en stor hjælp i min travle hverdag.

 Nye muligheder til håndværkerne

Det er ikke kun landets trælaster og byggemarkeder, der lige nu har travlt. Også de danske håndværkere oplever en stor efterspørgsel. Derfor har Outline – udover nu at tilbyde online undervisning – også videreudviklet Outline 24/7, så håndværkerne samtidig får flere muligheder med den: 

- Der er nu også endnu flere muligheder med 24/7 i forhold til at optimere og effektivisere arbejdsgangene for håndværkerne. Vi har nemlig gjort det muligt at integrere værktøjet til regnskabsprogrammerne Dinero og Economic. Dermed kan man nemt og hurtigt eksportere de indtastede oplysninger til egne tilbud og fakturaer, forklarer Claus Petersen Koch og fortsætter:

- Det sparer håndværkerne for en masse dobbeltarbejde, mens de samtidig endnu hurtigere kan beregne en pris, når de står sammen med kunden. Det er nemlig også muligt at lægge omkostninger som eksempelvis timepris, startgebyr og tilkøb ind med det samme, så alle omkostninger er inkluderet.

En af de håndværkere, der flittigt bruger Outlines bestillingsværktøj, er tømrermester Sune Lander fra firmaet Lander & Gerlach, og han ser en stor tidsbesparende værdi i det: 

- Vi skal løbe hurtigt for at følge med p.t., og derfor bliver alle løsninger, der kan spare os tid, taget imod med kyshånd. Her er Outline 24/7 en stor fordel for både kunden og jeg. Vi kan nemlig sammen nå frem til et tilbud og en pris med det samme via appen, og dermed kan jeg hurtigt, nemt og effektivt få lukket sagen, fortæller han.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11