23948sdkhjf

Murerfirma fra Sorø overtager murerfirma fra Høng

Kopp Sorø A/S overtager Murermester A. Holst ApS, Høng

Et godt samarbejde mellem murerfirmaet A. Holst ApS fra Høng og Kopp Sorø A/S har ført med sig, at Kopp Sorø A/S pr. 3. maj 2021 har overtaget alle aktiviteter i murermester Allan Holst’s virksomhed.

Såvel Allan Holst, som hans fire murersvende og aktiviteterne i A. Holst forsætter uændret - nu blot som en del af Kopp Sorø.

- Der er mange spændende opgaver i Kopp Sorø og da Lars Mouritsen spurgte om jeg og mine medarbejdere ville være en del af Kopp Sorø, så var det ikke en svær beslutning, siger Allan Holst.

- Samtidig kan jeg og mine medarbejdere nu koncentrerer os om vores mureraktiviteter og kan overlade det efterhånden krævende administrative arbejde, såsom bogholderi m.v. i gode hænder. Endvidere bliver vi en del af en stærk og veldrevet virksomhed.

Lars Mouritsen glæder sig over at A. Holst ApS bliver en del af Kopp Sorø og byder de nye medarbejdere velkommen.

- Vi vil gøre vores yderste for at videreføre den gode service og tætte kundekontakt som kunderne i A. Holst ApS kender, fortæller Lars Mouritsen, og tilføjer, at med aftalen styrker man samtidig vores mureraktiviteter i Kopp Sorø.

Kopp Sorø A/S har afdelinger i Sorø, Slagelse og Kalundborg.

Virksomheden har egne kompetencer indenfor tømrer-, snedker-, maler-, murer- og brolæggerfagene og løser såvel fagligt krævende og komplicerede byggeopgaver og entrepriser, som mindre opgaver.

Kopp Sorø har 140 medarbejdere og en omsætning på 150 mio. Kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094