23948sdkhjf

Emhætte-specialist trækker væksten til nye luftlag

EICO leverer et bundsolidt resultat i 2020 med en vækst i bruttofortjenesten på 55 pct. samt en vækst i resultat før skat på 128 pct.

EICO, som er en af  en af Danmarks førende distributører af hvidevarer og markedsledende inden for emhætter, udviser en yderst markant og stabil fremgang på samtlige resultatparametre. I 2020 præsterede selskabet således en bruttofortjeneste på 31,8 mio. kr. og et resultat før skat på 14,9 mio. kr. Det svarer til en vækst i bruttofortjenesten på 55 pct. samt en vækst i resultat før skat på intet mindre end 128 pct.

- Resultaterne for 2020 er yderst tilfredsstillende og rekord på alle niveauer. Derudover er det en fortsættelse af de positive resultater og den stabile vækstrejse, vi har været inde i de seneste fem år. Ikke mindst set i lyset af et ekstremt turbulent og uforudsigeligt corona-år i hele verden, er dette et resultat, vi er særdeles stolte af, siger CEO i EICO, Michael Jacobsen, i en pressemeddelelse.

- Marginerne i hvidevarebranchen generelt er pressede, og at vi trods dette kommer ud af året med et resultat og en vækst på så højt niveau, vidner om, at vi har formået at skalere vores forretning gennem effektivisering og stordriftsdele, fremhæver han.

- Desuden har vores branche – modsat en lang række andre brancher – ikke været negativt påvirket af corona-problematikken, idet efterspørgslen efter produkter inden for hjemme-segmentet har fortsat ufortrødent.

Både det danske marked og samtlige udenlandske markeder, herunder Norge, Sverige og Finland, udviser særdeles stærke resultater samt vækstrater, siger CEO i EICO, Michael Jacobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094