23948sdkhjf

Tidligere praktikant bliver topchef i Dissing+Weitling

Tine Holmboe tiltræder medio august 2021 som adm. direktør hos det København-baserede arkitektfirma Dissing+Weitling, oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

Tine Holmboe er uddannet cand. arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole, byggeøkonom fra Danske Byggeøkonomer og har en Executive Master i Business Administration fra Copenhagen Business School, CBS. Hun har erfaring med projekt- og virksomhedsledelse, og har i roller som Managing Director, tegnestue- og ledelseschef været ansvarlig for kontraktstyring og forretningsudvikling i flere danske arkitektvirksomheder. 

Desuden har den nye topchef arbejdet i Kenya, New York, Belgien og Schweiz og har dermed også en international profil, der matcher Dissing+Weitling’s globale fokus.

De seneste tre år har hun befundet sig tæt på branchens virksomhedsledere og beslutningstagere som ledelseschef i brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder.

- Jeg glæder mig til at være med til at booste Dissing+Weitlings strategiske fokus. Jeg har beskæftiget mig meget med implementering af forretnings-strategiske indsatser i arkitektvirksomheder, så jeg føler mig godt rustet til arbejdet, siger Tine Holmboe i pressemeddelelsen og fortsætter: 

- Jeg kender processerne i en arkitektvirksomhed indgående og har samtidig god pejling på, hvad der sker i branchen herhjemme og internationalt.

En praktikant krydse sit spor 

Foruden ansættelser på tegnestuer som Schmidt Hammer Lassen Architects og Nord Architects, har Tine Holmoe et indgående kendskab til sin kommende arbejdsplads: 

- Jeg har altid haft stor respekt for Dissing+Weitling. Faktisk lige siden jeg trådte ind på tegnestuen som praktikant i 1994. Og når en tegnestue er så gedigen og har så stor ”staying power” som Dissing+Weitling, så tager man ikke let på at få lov til at komme tilbage i rollen som adm. direktør.

Tine Holmboe afløser nuværende adm. direktør og partner Steen Savery Trojaborg. Efter mere end 10 år på posten fortsætter han arbejdet som partner og arkitekt i tegnestuens voksende internationale mobilitetsteam. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094