23948sdkhjf

I en skov en hytte lå – det gør den ikke længere, for sengefirmas reklamestunt var ulovligt

Det lød ellers som en god idé, da sengevirksomheden Bedre Nætter for nyligt kunne løfte sløret for den spritnye søvnhytte i Rold Skov.

Her skulle de besøgende have en naturoplevelse og ikke mindst en god nats søvn i den store kontinentalseng, men hytten, der blev stillet op i maj, fik ikke lov at stå længe. Efter blot to uger på den stejle skrænt i fredskoven nordvest for Thingbæk Kalkminer er træhytten nemlig væk igen.

Det skriver Nordjyske.

Det røde kort til træhytten blev trukket bare en uge efter, den var blevet løftet på plads i skoven. Hytten var nemlig placeret ulovligt i fredskov og helt uden kalkmine- og skovejer Niels Moes’ viden og tilladelse.

– Jeg ved fortsat slet ikke, hvorfor hytten er blevet placeret i min skov og har aldrig været i dialog med dem, der står bag opførelsen. Min eneste rolle har været en positiv dialog med Rebild Kommune, der nu har krævet den ulovlige hytte fjernet igen, forklarede han i sidste uge til avisen.

En lidt for ivrig friluftsentusiast

Hos Bedre Nætter forklarer marketingschef Thomas Barker, at virksomheden ikke selv har været involveret i opførelsen af den ulovlig hytte, og han henviser til reklame- og eventbureauet Brandheroes. Og her er direktøren til gengæld helt klar til at indrømme fejlen.

– Privat er jeg selv et stort friluftsmenneske, og i min begejstring for skovområdet ved Thingbæk Kalkminer var jeg nok alt for hurtig fra tanke til handling uden på nogen måde blandt andet at være i dialog med skov- ejeren, lyder det fra Brandheroes-direktør Rasmus Arendt Nielsen.

Onsdag i denne uge blev den specialbyggede træhytte løftet væk af en kranbil, og punktfundamenterne under blev hævet op af jorden og fjernet, så skovbunden nu igen ligner sig selv.

Det betyder ifølge Nordjyske at hverken Rebild Kommune eller skov- og kalkmineejer Niels Moes vil gøre mere ved den ulovlige placering af hytten i fredskoven.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125