23948sdkhjf

Altan- og elevatorbygger: Certificering holder os på stikkerne!

Altan.dk, som er blandt de største på markedet indenfor levering og etablering af elevatorer og altaner til eksisterende etageejendomme, kan nu bryste sig af en ISO-9001 certificering

Certificeret kvalitetsstyringssystem er med til at dokumentere, at diverse normer og standarder inden for virksomheders processer overholdes. Målet er at minimere risiko for fejl, og opspore eventuelle uhensigtsmæssigheder hurtigt

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Miljø- og sikkerhedsansvarlig i Altan.dk, Stina Visholm Pipper, ser ISO-certificeringen som et godt fundament for fremtidig kvalitetskontrol af virksomhedens processer og produkter.

- En ISO-certificering er en meget vigtig milepæl i vores virksomheds historie, og strategisk er det vigtigt i forhold til vores kunders og samarbejdspartneres tillid til vores kvalitetsstyring. Certificeringen holder hos på stikkerne i forhold til at gøre de ting, vi har lovet og aftalt, siger Stina Visholm Pipper.

Procesorienteret virksomhed

Som Danmarks en af de største altan- og elevatorvirksomhed, er en ISO-certificering i dag et naturligt blå stempel for Altan.dk. Men sådan har det ikke altid været.

Altan.dk er en familievirksomhed, der på relativt få år er vokset fra at være et mindre entreprenørfirma i provinsen, til i dag at være en landsdækkende operatør på et marked med voksende opmærksomhed fra offentligheden.

Som en naturlig konsekvens af denne udvikling følger også et behov for at kunne fremvise et anerkendt kvalitetsstyringssystem. For godt og vel et år siden, traf Altan.dk derfor beslutningen om at søge en ISO-9001 certificering.

Altan.dk er en meget procesorienteret virksomhed, og det har været en fordel i det indledende arbejde med at finde de rigtige samarbejdspartnere og certificeringskonsulenter. Med vejledning fra Force Technology lykkedes det Altan.dk at komme flot i mål, til trods for, at coronapandemien besværliggjorde mange processor.

 3.000 altaner om året 

Altan.dk monterer årligt over 3.000 altaner og ca. 25 elevatorer i Danmark. I 2016 blev Altan.dk etableret på det svenske marked. Selskabet beskæftiger ca. 150 medarbejdere, som er fordelt på administrative medarbejdere og montører i altan- og elevatorafdelingen samt i Danmark og Sverige. Altan.dk har hovedkontor i Sorø og har en afdeling i Aarhus og i København.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093