23948sdkhjf

Ny markedschef: Ardex opruster med profil fra egne rækker  

Ardex Skandinavia A/S har fra egne rækker netop rekrutteret en ny markedschef til at lede salgsorganisationen på flisemarkedet. Det er Mikkel Falkenstrøm, som i de seneste 10 år har været teknisk salgskonsulent for Ardex, som nu er ny markedschef. Samtidig udvider Ardex holdet af tekniske salgskonsulenter.

Michael Nielsen, som er direktør for ARDEX Skandinavia A/S forklarer:
- Vi har gennem de sidste mange år oplevet en væsentlig fremgang, og derfor opruster vi nu ved at udnævne Mikkel Falkenstrøm til markedschef og i øvrigt udvide holdet af tekniske salgskonsulenter. Kort og godt fordi vi gerne vil udvikle markedet for vores fliseprodukter endnu mere.

Mikkel Falkenstrøm har hidtil fokuseret på flisemarkedet på Sjælland for Ardex og har tidligere blandt andet haft rollen som byggerådgiver for NCC.  

- Efterspørgslen er vokset kraftigt i byggeriet - og på flisemarkedet - så vores tidsbesparende produkter og solide faglige rådgivning er løsningen på mange af vores kunders udfordringer. Derfor glæder jeg mig naturligvis til at tage hul på at videreudvikle vores kvalitet, viden og salg til murersegmentet, fortæller Mikkel Falkenstrøm om sin nye rolle.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187