23948sdkhjf

Milton Huse indgår aftale om 244 rækkehuse

Det svensk ejendomsselskab Niam og Milton Huse har indgået en aftale om opførelse og køb af to rækkehusprojekter med i alt 244 boliger, størstedelen af ​​boligerne skal opføres i Haslev på Sydsjælland, og resten er placeret i Lyndelse lige syd for Odense. 

Det skriver Niam i en pressemeddelelse. 

Boligerne i Haslev opgøres i den nye boligområde Egeparken i den sydlige del af byen. Der bygges både legepladser og et aktivitetshus til fællesskabsaktiviteter i området. Derudover vil det være muligt at konvertere en del af boligerne til ældreboliger. 

Projektet i Haslev bliver desuden certificeret til DGNB sølv. 

– Områderne ligger inden for kort pendlingsafstand til de store universitetshospitaler i hver by, og vi tror derfor, at blandt andet hospitalsansatte vil efterspørge disse energivenlige kvalitetshuse, der ligger tæt på naturen til en overkommelig husleje, udtaler Michael Berthelsen, Niams landechef i Danmark, i pressemeddelelsen. 

Milton Huse forventer at kunne begynde udviklingen i slutningen af ​​2021, og de første huse vil være klar til indflytning i begyndelsen af ​​2023. Projekterne forventes at være fuldstændigt afsluttet i løbet af første kvartal af 2025. 

Med de nye boligprojekter tæller Niams portefølje på det danske marked cirka 1.650 boliger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125