23948sdkhjf

Begejstring i Odense: VVS’21 melder alle stande udsolgt

Der er stor brancheopbakning til den kommende fagmesse VVS'21 i Odense Congress Center. Det betyder, at arrangørerne bag VVS'21 kan melde alt udsolgt. Dermed får de besøgende tre haller spækket med spændende stande, som de kan gå på opdagelse i på Skandinaviens største VVS-messe.

 VVS'21, som løber af stablen i dagene 12.-14. oktober, er blevet flyttet fra foråret til oktober måned på grund af corona-pandemien, men det har ikke haft den store betydning for udstillerne, som stadigvæk bakker op om den traditionsrige VVS-messe.

 - Jeg glæder mig over, at VVS'21 er udsolgt. Det betyder, at branchen stadigvæk kan se værdien i at gå på messe og mødes face-to-face for at vidensdele, netværke og fremvise deres nye produkter og løsninger til resten af branchen, siger projektleder for VVS'21, Louise Jørgensen.

 Det er endnu en gang Odense Congress Center og brancheorganisationen VELTEK, som står bag VVS-messen, ligesom de gjorde i 2019, hvor messen satte flere rekorder.

 - Vi skal efterfølge en VVS'19, som var en stor succes. Det sætter selvfølgelig forventningerne højt hos både udstillere og besøgende. Selvom VVS'21 selvfølgelig bliver en anderledes messe på grund af corona, så har jeg meget høje forventninger til årets messe. Og det er en fornøjelse at mærke opbakningen fra vore udstillere, siger Louise Jørgensen.

 - Jeg kan samtidig se på besøgstilmeldingerne, at der er stor interesse for at besøge messen. Det er dejligt at blive bekræftet i, at der er stor lyst til at møde hinanden i branchen, fremhæver Louise Jørgensen.

 Der er gratis adgang til messen mod registrering

Alle udstillere  til VVS'21 kan findes på VVS-messens hjemmeside, hvor det også er muligt at se udstillernes placering i de tre haller.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125