23948sdkhjf

Huscompagniet øger omsætningen med 20 pct.

Danmarks største husbygger, Huscompagniet, har netop offentliggjort regnskab for tredje kvartal i det børsnoterede selskab.

Typehusbyggeren har opnået solid vækst i årets tredje kvartal, hvor de har omsat for over en mia. kr. 1.074 mio. kr. for at være mere præcist, en stabil fremgang i forhold til de 894 mio. kr., som selskabet omsatte for i samme periode sidste år.

Indtil videre har de omsat 3.114 mio. kr. i løbet af årets første 9 måneder. Det udgør en vækst på 20 pct. sammenlignet med de første 9 måneder af 2020.

Selskabet oplyser i regnskabet at de forventer at lukke året med en omsætning inden for spændet 4.100 til 4.250 mio. kr.

Med udgangspunkt i resultaterne for tredje kvartal forventer de at lande på et driftsresultat for 2021 mellem 335 og 345 mio. kr.

Det ser dermed ud til, at virksomheden rammer forventningerne til årets driftsresultat, som de ved aflæggelse af halvårsregnskabet i 2021 skønnede ville ligge i samme leje som nu.

Begunstiget af høj aktivitet

Den høje byggeaktivitet trækker pænt op i det samlede resultat for årets første tre kvartaler. HusCompagniet har i årets første ni måneder leveret i alt 1.208 nye huse, hvilket er 10 pct. flere end samme periode sidste år.

Kigger man isoleret på tredje kvartal, er der leveret 390 huse, svarende til 7 pct. flere huse end samme kvartal sidste år.

I selskabets ordrebog ligger en beholdning på 4.088 mio. kr. Den fortsat profitable ordrebog var ved udgangen af tredje kvartal vokset med 52% sammenlignet med samme periode sidste år. Det er ligeledes først nogensinde, at virksomheden har ordre på bogen for over 4 mia. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125