23948sdkhjf

Fra bajonetsav til totalleverandør på 11 år

Da den amerikanske værktøjsproducent Milwaukee for 11 år siden startede op i Danmark, var det med tre engagerede medarbejdere som blandt andet havde fokus på at sælge bajonetsave – en værktøj, som Milwaukee opfandt helt tilbage i 1951. Der var andet elværktøj med i produktprogrammet, som dengang alt sammen var med ledning.

I dag har Milwaukee 45 mand m/k på de danske landeveje så man er sikker på at besøge så mange byggepladser som muligt og præsentere produktprogrammet som på de 11 år er vokset betragteligt – og i dag er det meste på batteri.

En af dem, der har været med på hele rejsen i Danmark, er salgschef Jan Haslund Christensen:

- Det er en fantastisk rejse. I dag er vi totalleverandør af værktøj og udstyr til hele byggepladsen, siger han og tilføjer, at der løbende er ansat brancheeksperter til at rådgive brugerne om de rigtige løsninger.

- Vi har været eksperter i elværktøj i lang tid, men eftersom vores produktkatalog over de sidste år er blevet kraftigt udvidet, er vores behov for branchespecifikke eksperter tilsvarende blevet større. Det har derfor været vigtigt for at os at få unikke kompetencer ind i teamet, der kompetent kan rådgive på områder som VVS, Have & Skov, PPE/værnemidler, arbejdsbelysning, håndværktøj osv, fortæller Jan Haslund Christensen.

 Otte produkt-kategorier

Som nævnt er de fleste værktøjer i dag batteri-drevet. M18-serien, som er en serie af værktøjer, som alle drives af 18V batterier, omfatter i dag mere 215 vidt forskellige værktøjer, som henvender sig til mange brancher. Det gælder alt fra boremaskiner, stiksave, kap-/geringssave og magnetborestandere til afløbsrensere, inspektionskameraer og pressværktøjer – og alt derimellem.

- En fællesnævner for disse kategorier er jo, at det er de samme avancerede teknologier, der ligger bag udvikling, produktion og levering med skrappe krav til kvalitet og holdbarhed. I organisationen sidder medarbejdere, der er specialister på de forskellige områder, men som alligevel kender helheden og som derfor også har den bredere forståelse. Når vi går ind i nye kategorier, har vi selvfølgelig medarbejdere på plads, som har den nødvendige viden til at rådgive kunderne, forklarer Jan Haslund Christensen.

I Danmark har Milwaukee nu otte produktkategorier, der dækker forskellige brancher. Konkret er de opdelt i Elværktøj, Tilbehør, Håndværktøj, Belysning, Skov og Have, VVS og MX FUEL-produkter.

Sidstnævnte udfordrer de benzindrevne maskiner med store batterier på asfaltskærere, diamantboremaskiner, 25 kg hammere mv.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109