23948sdkhjf

Varevogn væltede på Storebæltsbroen: Nu lægges der sag an

En væltet varevogn med en lift på taget væltede mandag morgen på Storebæltsbroen i retning mod Fyn og lå på tværs af vejbanerne, der i knap en time var lukket for al biltrafik.

Varevognen forsøgte at krydse Storebæltsbroen ved syvtiden om morgenen, selvom der en time tidligere var blevet udstedt et forbud fra Sund & Bælt om at køre over broen i høje, lette køretøjer.

Derfor kan chaufføren eller varevognens ejer nu se frem til et søgsmål fra Sund & Bælt, der ejer og driver den 18 kilometer lange Storebæltsforbindelsen. 

Det skriver TV2 Fyn.

- Vi kommer til at sende dem en opkrævning for de skader og andre økonomiske tab, der er sket på broen i forbindelse med, at den (varevognen, red.) væltede på broen, mens der var et forbud, siger Lene Gebauer Thomsen, kommunikationschef ved Sund & Bælt til mediet. 

Det er anden gang, siden Sund & Bælt valgte at ændre sine procedurer. I stedet for at fraråde vindfølsomme køretøjer at krydse broen i kraftig blæst, så udsender Sund & Bælt nu et forbud, hvis vejret bliver for vildt. 

Ingen af de to sager er endnu blevet opgjort.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.112