23948sdkhjf

Hæderspris til dygtige mestre og svende, som er guld værd for lærlinge

Nu har du chancen for at indstille en dygtig og dedikeret mester eller svend til Lærepladsprisen, som er en del af Politikens Undervisningspris.

I år sættes der nemlig ekstra fokus på den gode mester eller svend. Og den ene særpris i kategorien erhvervsuddannelser går således til en underviser (mester/svend), der har skabt et godt lærepladsforløb.

Undervisningsprisen og herunder Lærepladsprisen, er et samarbejde mellem Politiken og VILLUM FONDEN, som skal være med til at skabe opmærksomhed omkring og respekt for den gode lærer. Elever, forældre, rektorer, skoleledere, kolleger og alle andre kan indstille deres kandidat, som både kan være en enkeltperson eller et lærerteam.

- Vi overser tit, at størstedelen af erhvervsuddannelsen foregår i virksomhederne, hvor dygtige faglærte medarbejdere gør et enormt arbejde i forhold til de unges uddannelse og ikke mindst dannelse. Det er virksomhedens medarbejdere, der lærer de unge op fagligt, men de lærer dem også, hvordan man begår sig på en arbejdsplads, hvordan man håndterer kunderne, siger Agi Csonka, der er programchef for Villum Fonden, og tilføjer:

- De har ofte også snakke med de unge om, hvordan man håndterer hverdagen med kærester, venner og familie. De her medarbejderes indsats er guld værd, og vi er rigtig glade for med Lærepladsprisen at synliggøre og anerkende dem, siger hun

Alle kandidater bliver præsenteret på politiken.dk/undervisningsprisen. Her kan man også indstille kandidater til og med mandag den 28. marts kl. 23.59.

Vinderne af de tre hovedpriser får hver 75.000 kr. Derudover uddeles seks særpriser. Her er præmien 25.000 kr. Vinderne hyldes ved en prisoverrækkelse i Pressen i Politikens Hus tirsdag d. 17. maj 2022..

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109