23948sdkhjf

Ikke hvilken som helst Pernille, som er glad for grøn tømreruddannelse

Som nogle af de første i Danmark tilbyder tømreruddannelsen på NEXT i Rødovre eleverne at uddanne sig i bæredygtigt byggeri.

Mandag fik tømreruddannelsen derfor besøg af både Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil og Skatteminister Jeppe Bruus. Det skriver NEXT i en pressemeddelelse.

- Det er fantastisk, at man hos NEXT går foran i den grønne omstilling. At man har lyttet til ungdomsgenerationen, der har sagt, at de gerne vil have en mere grøn uddannelse, hvorefter skolen har ændret på uddannelsen, siger Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

For Ole Heinager, adm. direktør i NEXT, er ministerbesøget og interessen for NEXTs arbejde med bæredygtighed et kæmpe skulderklap til undervisere, elever og ledere. At både elever, lærere og skolen som helhed tænker og agerer bæredygtigt er et vigtigt pejlemærke, fortæller han. 

- Vores elever får nogle vigtige handlekompetencer, fordi de kan bygge fremtidens bæredygtige huse, men også være med til at præge andre og udbrede metoderne. Efterspørgslen på grønnere uddannelser er kommet nedefra, og sammen har elever og lærere skullet finde svarene på at bygge bæredygtigt. Lærerne har også stillet sig undersøgende overfor deres eget fag for at finde de gode og bæredygtige metoder,  siger Ole Heinager.

 

Bæredygtigt byggeri var på dagsordenen, da tømreruddannelsen hos NEXT Uddannelse København åbnede dørene for Børne- og Undervisningsministeren og Skatteministeren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Til håndværkets folkemøde måler landets mest talentfulde lærlinge deres skills
Til håndværkets folkemøde måler landets mest talentfulde lærlinge deres skills
Rejsegilde nummer to på tre måneder i samme boligområde
Efter kun fem år skal Carlsberg Byens vartegn renoveres
Servicevogne plyndres for dyrt værktøj – politiet har svært ved at følge med
Tømrerlærling og legatmodtager: Juliane vil skabe et netværk for kvinder i branchen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.125