23948sdkhjf

Isoleringsproducent udvider lagerkapaciteten

Jackon i Hedensted udvider lagekapaciteten med 5.000 kvm. fliseareal

Der er travlt hos isoleringsproducenten Jackon Danmark A/S i Hedensted. Fabrikken producerer isoleringsmaterialer i EPS (ekspanderet polystyren) og lagerfører samtidig produkter fra virksomhedens øvrige fabrikker i Europa. Og i et marked med øget efterspørgsel - også på specialvarer - samt en forventning om korte leveringstider, investere Jackon derfor i en udvidelse af det udvendige lagerareal med 5.000 kvm.

- Vi oplever i stigende grad, at kunderne efterspørger specialtykkelser i EPS og med hurtig levering. Samtidig udvider vi hele tiden vores produktsortiment og det øger behovet for mere lagerplads. Vi vil gerne være en interessant og fleksibel leverandør for vores kunder – også fremadrettet. Det er lagerudvidelsen en sikring af. Vi har oplevet stor fremgang og vækst de seneste år, både når det gælder bygge- og industrivarer. Det skal vores lager kunne håndtere – også på sigt, siger Torben Sørensen, salgschef hos Jackon Danmark A/S, i en pressemeddelelse.

Også bedre logistik

Produktionsdirektør i Jackon Skandinavien, Jesper Vind Andreasen, fremhæver, at Jakon er i gang med at klargøre sig til den videre rejse med mulighed for maskinudvidelse og volumenøgning af varer.

- I forbindelse med udvidelsen får vi ikke kun mere lagerplads, vi får også bedre logistik, når vores transportfirma henter varer. Bl.a. vil der blive etableret en ny udkørsel, som sikrer et ensrettet og smidigt transportflow, siger Jesper Vind Andreasen.

.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141