23948sdkhjf

50.000 kr. til hver medarbejder: Holder fast i overskudsdeling trods fald i indtjeningen

Overskudsdeling er også en måde at fastholde dygtige medarbejdere og rekruttere de bedste, lyder det fra nordjyske Komproment

Komproment leverede også i 2021 en stigende omsætning, men en omlægning og udbygning af organisationen medførte et mindre fald i indtjeningen. Alligevel har man valgt at holde fast i at dele overskuddet med medarbejderne, som betaling for udvist engagement – og et middel til at fastholde og rekruttere de bedste i branchen.

Overskudsdelingen i år vil være på 50.000 kr. pr. fuldtidsansat medarbejder

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- I 2021 har vi investeret i at udbygge organisationen og på den baggrund ser resultatet fornuftigt ud, siger adm .direktør Mads Røge.

- Vi ser overskudsdeling som en solstrålehistorie, vi gerne vil holde fast i. Forudsætningen er naturligvis, at der er noget at dele ud af, men når det går godt, er det vigtigt for os at vise anerkendelse af personalets indsats, siger Mads Røge.

- Trods et mindre overskud i 2021 vil vi stadig anerkende de ansattes store indsats. De har haft ekstremt travlt med at styre butikken, og det har ikke altid været nemt i den ustabile situation med priser og pres på forsyningskæderne, fastslår den administrerende direktør.

Sund fornuft og respekt

Ledelsen i Komproment giver samtidig udtryk for, at udefrakommende udfordringer, krig og kriser ikke skal udnyttes til at presse indtjeningen op.

- Det er vigtigt, at vi i den givne situation holder fast i vores forretningsforbindelser. Vi skal fortsætte med at bygge på sund fornuft og respekt for de partnerskaber, vi har opbygget som forretningsgrundlag, siger Mads Røge.

I 2022 forventer Komproment blandt andet at se fornyet vækst som et resultat af de satsninger på eksport til de nære markeder, som har været en del af virksomhedens mål og strategi. Samtidig med etablering af Komproment som brand på de nære eksportmarkeder, er man i fuld gang med i løbet af sommeren at flytte fra de alt for små rammer i Svenstrup til et nyt domicil i Støvring.

- Det ser vi frem til. Vi kommer til smukke og præsentable rammer med de bedste facade- og tagløsninger, og det glæder vi os til at vise frem for vores kunder og forretningsforbindelser, siger Mads Røge.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093