23948sdkhjf

Anlægsgartnere bliver mere bæredygtige sammen med materieludlejer

En ny aftale mellem anlægsgartnervirksomhederne Malmos og OKNygaard og materieludlejer GSV sætter fokus på bæredygtighed i hele leverandørkæden

GSV, OKNygaard og Malmos udvider nu et mangeårigt samarbejde med en netop underskrevet bæredygtig leverandøraftale. Aftalen evaluerer GSV’s aktiviteter inden for bæredygtighed og markerer samtidig de tre virksomheders mål om at styrke hele leverandørleddet i branchen frem mod et mere bæredygtigt samfund. GSV lever op til niveau 4, som er det højeste niveau i leverandøraftalen.

Kategorierne i aftalen kommer fra idverdes bæredygtighedsstrategi, som OKNygaard og Malmos, der er datterselskaber til idverde Danmark, også arbejder ud fra. I aftalen skal leverandørvirksomheder forklare virksomhedens aktiviteter inden for mennesker, miljø, merværdi og governance - herunder medarbejdertrivsel, elevoptag, CO2-reduktion, arbejdsmiljø- og miljøcertificering samt bæredygtige alternativer.

En vigtig milepæl

- I GSV har man længe haft fokus på miljø og arbejdsforhold. Bl.a. i forhold til CO2-reduktion gennem eldrevet materiel og brug af det mindre forurenende HVO-biodiesel. Derfor var det et naturligt skridt for GSV at indgå leverandøraftalen med OKNygaard og Malmos som de første, fortæller Anne Cecilie Lysbo, der er direktør for marketing og ekstern kommunikation i GSV.

- Vi er i GSV glade for at have indgået bæredygtighedsaftalen med OKNygaard og Malmos. Det understreger vores stærke samarbejde og vores engagement i arbejdet mod en mere bæredygtig fremtid. Vi vil gerne gå foran for at styrke den bæredygtige udvikling. Når vi danner fælles front, kan vi gøre mere - på tværs af leverandørkæder, entreprenører og branchen som helhed, siger Anne Cecilie Lysbo.

Holger Hansen, Service Director i idverde Danmark, ser også leverandøraftalen som en vigtig milepæl. Både for OKNygaards og Malmos’ fremtidige samarbejde med GSV og som en afgørende prioritering af bæredygtighed som en del af dét at drive forretning:

- Vi er i idverde glade for, at GSV har underskrevet den første bæredygtige leverandøraftale af mange. Branchen har nu et godt eksempel på et stærkt leverandørsamarbejde, som forhåbentlig kan vise vejen fremad for andre bæredygtige aftaler. Det viser også, at bæredygtighed sagtens kan gå hånd i hånd med rentabilitet, understreger Holger Hansen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125