23948sdkhjf

For nogle er faglig dygtighed stadig vigtigt – og det kaster hæderspriser af sig

Gode kundeoplevelser giver fagligt skulderklap, når Håndværker.dk uddeler årets priser

Det er kunderne og deres anbefalinger, som afgør hvilke håndværksmestre, som skal hædres med årets Håndværker.dk priser. Og årets hæderspriser er lige om hjørnet.

Håndværker.dk er en håndværker-søgeportal, hvor husejere og andre, som har behov for håndværkerydelser. kan finde de rette håndværkere – blandt andet ved at læse anbefalinger fra håndværkernes tidligere kunder. Portalen her mere end 88.000 håndværkere tilknyttet.

Det er femte gang, håndværker-priserne uddeles og traditionen tro, så udnævnes der en vinder inden for hver region og branche, og der tages samtidig hensyn til forskellige størrelser af virksomheder. Det betyder, at finalisterne opdeles i tre såkaldte ”vægtklasser”, baseret på antal ansatte i virksomheden. På den måde sikrer Håndværker.dk, at de mindre virksomheder også anerkendes for deres gode håndværk.

I en pressemeddelelse forklarer Håndværker.dk, at man oplever, at boligejere ofte har svært ved at finde håndværkere, de har tillid til.

- Det har længe været kutyme, at man spørger i sin omgangskreds, når man leder efter en god og pålidelig håndværker. Vores opgave er derfor at være både nabo, svoger og bedste ven i ét og samtidig samle landets håndværkere på en platform, hvor anbefalinger er gennemsigtige og verificerede, fremhæver kommerciel chef, Thorsten Olsen, Håndværker.dk

Festlighederne afholdes i år i samarbejde med Carl Ras i Herlev på torsdag den 8. september og Aarhus torsdag den 15. september.

Samtidig vil flere samarbejdspartnere, såsom Nilfisk, Airtox, Milwaukee og Dewalt være med til messen med præmier og gode messetilbud.

Felix Smith er vært og Andreas Bo indtager scenen og leverer aftenens underholdning, når det gode håndværk fejres.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125