23948sdkhjf

Se her mester - boligejerne har stadig penge på lommen til renoverings- og ombygningsopgaver

Stadig stor efterspørgsel på håndværker fra private boligejere

De seneste konjunkturmålinger fra Danmarks Statistik peger på tyndere ordrebøger og færre beskæftigede i byggebranchen. Det er især de store projekter, der forventes at blive færre af, men netop det faktum bør ifølge mæglerkæden Estate få de håndværkere, som hidtil har været i gang på de store byggepladser, til at vende blikket mod landets boligejere, som i årevis har haft udfordringer med at finde håndværkere til større og mindre projekter.

- Mange af de boligejere, vi taler med dagligt, har stadig svært ved at opdrive en håndværker til at skifte et tag eller lave et badeværelse, og selvom der er krise lige nu, er danske boligejere generelt godt polstret og mange har både interesse og råd til at få lavet forskellige byggeprojekter på deres boliger, siger Thomas Hovgaard, der er presseansvarlig hos ejendomsmæglerkæden Estate, i en pressemeddelelse.

Han mener, at især klimaløsninger vil være oplagte opgaver, der kan erstatte de store projekter, som der forventes at blive færre af de kommende år.

-Nye vinduer, mere isolering, i det hele taget projekter, der nedbringer boligernes energiforbrug bør være i høj kurs nu, hvor energipriserne er høje og der stadig er friværdier til at muliggøre projekterne, siger Thomas Hovgaard, der dog nævner, at der i nogle tilfælde kan være knaphed på materialer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094