23948sdkhjf

Carl Ras overtager nordjysk værktøjsleverandør

Carl Ras overtager Jydsk Værktøj. Sammen vil man udvikle produktsortiment for at nå bredere ud til kunderne i markedet

Carl Ras, som har mere end 90 års erfaring i branchen, har netop overtaget Jydsk Værktøj, som ifølge adm. direktør i Carl Ras, Gorm Rasmussen, et godt supplement til Carl Ras’ eksisterende forretningsområder. Han glæder sig derfor over opkøbet af den nordjyske værktøjsleverandør:

- Carl Ras får adgang til et nyt marked mod industrien, og vi får en større tilstedeværelse over for både eksisterende og nye kunder i Nordjylland. Ligeledes får Jydsk Værktøj geografisk tilstedeværelse i hele Danmark ved at blive en del af en landsdækkende engrosvirksomhed som Carl Ras,” fortæller han i en pressemeddelelse om opkøbet af Jydsk Værktøj.

- Vi ser mange gode muligheder i at udvikle Jydsk Værktøj til en stærkere aktør i det danske marked. Vi tror på, at krydssalget mellem vores eksisterende kunder og Jydsk Værktøj er stort, og at vi sammen kan udvide vores produktsortiment væsentligt, fremhæver han.

Fælles tilgang til kunderne

Jydsk Værktøj, der tæller 26 medarbejdere, har mere end 30 års erfaring som grossist i branchen og sælger værktøj og maskiner til metalindustrien og byggebranchen.

Jydsk Værktøj forbliver en selvstændig enhed i Aalborg med samme ledelse, medarbejdere og brand, og virksomheden ser mange gode muligheder for at udvikle virksomheden i samarbejde med Carl Ras:

- Vi får adgang til et større kundesegment og kan tilbyde en bredere pallette af kvalitetsværktøj, og vi ser et stort potentiale for krydssalg til flere brancher. Vi kan dermed nå længere ud i markedet med Carl Ras, så vi kan efterleve vores ønske om at være mere for kunderne, siger Kjeld Thomsen, der er adm. direktør og medejer af Jydsk Værktøj.

Jydsk Værktøjs indkøbschef og medejer, Troels Porse, tilføjer:

- Vi glæder os til at udvide vores leverandørsamarbejder væsentligt og ser frem til en øget konkurrencekraft, som vil understøtte en fortsat vækst for Jydsk Værktøj.

Kjeld Thomsen og Troels Porse påpeger videre, at mange års gode relationer til Carl Ras, med en fælles tilgang til virksomhedskultur og kundeværdier, førte til en dialog om opkøbet:

- Det er vigtigt for os begge, at medarbejderne og personalet har det godt på arbejdspladsen, og vi hjælper hinanden og skaber de bedste resultater sammen gennem samarbejde. Vi går en ekstra mil for kunderne og yder professionel service og rådgivning, så kunderne oplever, at de ikke går forgæves. Det har været afgørende for den endelige beslutning om salget og baner uden tvivl vejen for en spændende vækstrejse, siger Kjeld Thomsen.

Erfaringer fra opkøbet af 3 Aktive

I 2019 købte Carl Ras sig ind i værktøjsleverandøren 3 Aktive, der leverer værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen.

Carl Ras har herigennem skabt gode erfaringer med at positionere sig i et nyt kundesegment mod entreprenører, hvor tilstedeværelsen førhen har været begrænset:

- Vi kan viderebringe vores stærke erfaringer med 3 Aktive i det nye opkøb af Jydsk Værktøj. Begge virksomheder driver en rentabel forretning og har orden i både organisation, salgsmodel, økonomi og kultur. Vi kan derfor tilføre synergi i et tempo, der er hensigtsmæssigt for alle parter, siger Gorm Rasmussen og tilføjer:

- Vi ønsker at samle en stærk pallette af virksomheder, som afspejler specialistpositionen i markedet, og hvor kultur og service er i højsæde. Her ser vi både 3 Aktive og Jydsk Værktøj som et stærkt match til Carl Ras.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Konkurser: Se hvilke virksomheder i byggeriet, som måtte dreje nøglen i den forløbne uge
Organisationer i opråb: Der skal investeres kraftigt, hvis dyster udvikling skal vendes
Tag hånd om støvet, mester!
Med hjælp fra en Teleskopkran rejser 27-årig tømrermester træelementhuse i lange baner
Sanistål skifter hele bilflåden til elbiler
Tredje rejsegilde for samme bygherre i Høje Taastrup
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.109