23948sdkhjf

Tidligere topchef i Dansk Byggeri bliver ny direktør i Danske Arkitektvirksomheder

Lars Storr-Hansen – tidligere adm. direktør i Dansk Byggeri - skal være ny direktør i brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder.

– Lars Storr-Hansens erfaring som direktør for Dansk Byggeri og hans store netværk i hele byggebranchen og i det politiske system, er en kæmpe force for arkitektvirksomhederne og organisationen, siger bestyrelsesformand for Danske Arkitektvirksomheder Katja Viltoft i en pressemeddelelse fra organisationen.

Den nye topchef kommer blandt andet til at stå i spidsen for implementeringen af Danske Arkitektvirksomheders strategi ”Vi former en bæredygtig fremtid”, der skal være med til at skubbe Danmark og det danske byggeri i en grønnere retning.

– Arkitektbranchen har længe været byggebranchens bæredygtige ildsjæle, men hvis den bæredygtige udvikling af vores byer og byggerier skal accelereres, kan det kun ske gennem tæt samarbejde på tværs af hele værdikæden. Lars Storr-Hansen er den helt rette til at stå i spidsen for dette arbejde, påpeger Katja Viltoft.

Dokumenterer branchens værdiskabelse

Lars Storr-Hansen, der starter den 1. december 2022, glæder sig ifølge meddelelsen til at komme i gang:

– Arkitekternes rolle har aldrig været mere aktuel og meningsfyldt. Kombinationen af en stærk arkitekturtradition, et socialt og samfundsmæssigt engagement, stor innovationskraft og vilje til at skabe bæredygtige løsninger er enestående, udtaler han.

Lars Storr-Hansen overtager posten som adm. direktør fra Lene Espersen og vil sammen med Danske Arkitektvirksomheders sekretariat arbejde videre med at dokumentere arkitekturens værdiskabelse, påvirke branchens rammebetingelser og skabe alliancer på tværs af byggebranchens aktører:

– Arkitektvirksomhederne går forrest og har en meget stor betydning for, hvordan vi når klimamålene. Jeg glæder mig til at komme til at arbejde intensivt med den dagsorden, med værdiskabelse og være med til at få Danmark med i den rigtige retning. Og så glæder jeg mig rigtig meget til at møde medlemmerne og lære dem meget bedre at kende, udtaler Lars Storr-Hansen om opgaverne, der venter.

Om Lars Storr-Hansen

Lars Storr-Hansen er uddannet cand. polit. Han er 54 år og har en baggrund i byggeriet som adm. direktør i Dansk Byggeri i 12 år.

Han har drevet egen konsulentvirksomhed Storr-Hansen Consulting, været erhvervsudviklingsdirektør i Dansk Industri og senest Public Affairs og udviklingsdirektør hos NCC. Lars Storr-Hansen har også været pressechef/særlig rådgiver i Skatte- og Socialministeriet. Han er desuden medlem af repræsentantskabet hos Realdania, delegeret ved Østifterne og har herudover tidligere været næstformand i PensionDanmark A/S.

Danske Arkitektvirksomheder

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Digital sikkerhed kan give et forspring til konkurrenterne
Lokal anlægsentreprenør vinder stor driftsopgave i Holstebro
Som bevaringshåndværker bliver man en del af historien - med løsninger til fremtiden
Direktør for stort byggefirma: Vi blev nødt til at afskedige medarbejdere
Ny varehuschef i Bauhaus: Missionen er en arbejdsplads, hvor medarbejderne møder glade ind
Konkurser: Se hvilke virksomheder, som måtte dreje nøglen i den forløbne uge
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.109