23948sdkhjf

Nu slår Davidsen – for alvor – dørene op i Svendborg

Efter knap to år med salgskontor og en mindre butik og trælast i Svendborg åbnede Davidsens Tømmerhandel fredag den 4.000 kvm store forretning på Grønnemosevej 26.

Dermed har Davidsen ikke alene styrket tilstedeværelsen på Fyn og fuldendt de seneste års investeringer på øen, men også åbnet sin første butik skræddersyet det nye fokus på det professionelle segment.

– Den moderne tømmerhandel her i Svendborg er den første af vores forretninger, der er bygget op fra bunden omkring vores nye butikskoncept. Her fokuserer vi primært på byggeri, håndværk og faglig rådgivning. Vores store faglighed er simpelthen omdrejningspunktet for mødet med de professionelle håndværkere, de semiprofessionelle og de ambitiøse gør-det-selv kunder. Min forventning er klart, at det også her i Svendborg vil være noget, som kunderne sætter pris på, lyder det fra Henrik Clausen, adm. direktør for Davidsens Tømmerhandel.

Snoren til den nye butik blev klippet trælastdirektør Tom Callesen, borgmester Bo Hansen og Davidsen-ejer Povl Davidsen, og førstnævnte glæder sig over, at en lang proces nu er fuldendt.

– Det er en kæmpe dag for os, hvor vi efter en travl byggeproces nu kan tilbyde de professionelle håndværkere og gør-det-selv folket en topmoderne butik og trælast med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter på hylderne. Vi har allerede skabt en stærk, lokal forankring i Svendborg og på Sydfyn. Og med de her nye rammer bliver Davidsen kun forstærket yderligere på Fyn, siger Tom Callesen.

De seneste års investeringer på Fyn har desuden talt et opkøb i Langeskov og en udbygning i Odense, hvor Davidsen har et stort logistikcenter.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Digital sikkerhed kan give et forspring til konkurrenterne
Lokal anlægsentreprenør vinder stor driftsopgave i Holstebro
Som bevaringshåndværker bliver man en del af historien - med løsninger til fremtiden
Direktør for stort byggefirma: Vi blev nødt til at afskedige medarbejdere
Ny varehuschef i Bauhaus: Missionen er en arbejdsplads, hvor medarbejderne møder glade ind
Konkurser: Se hvilke virksomheder, som måtte dreje nøglen i den forløbne uge
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.125