23948sdkhjf

Ny varehuschef i Bauhaus: Missionen er en arbejdsplads, hvor medarbejderne møder glade ind

Morten Egholm Bechmann går ind til jobbet som varehuschef i Bauhaus i Holbæk med en klar ambition om at skabe en positiv arbejdsplads. For glademedarbejdere er forudsætningen for god service og glade kunder.

Det er med en lang række af erfaringer inden for Bauhaus-koncernen, at 36-årige Morten Egholm Bechmann nu indtræder i rollen som ny varehuschef i Bauhaus i Holbæk.  Siden han blev ansat i Bauhaus i 2007, har han været ansat i forskellige stillinger i alle Bauhaus byggevarehuse på Sjælland undtagen to.

- Som ung startede jeg som sælger i træafdelingen, og siden har jeg grebet en masse spændende jobmuligheder i forskellige varehuse. Derfor har jeg været på en vild ’Tour de Sjælland’, forklarer Morten Egholm Bechmann i pressemeddelelsen.

Personlig arbejdsglæde skal sive ned gennem varehuset

I pressemeddelelsen lægger Morten Egholm Bechmann ikke skjul på, at det altid har været hans drøm af at få lov til at prøve kræfter med rollen som varehuschef. 

Drømmen er nu gået i opfyldelse, og den nye varehuschef i Holbæk møder derfor også ind på arbejde hver morgen med et smil på læben og fuld af energi. Han elsker at tage ansvar for medarbejderne og sætte retningen for varehuset.

Det er ifølge Morten Egholm Bechmann hans vigtigste mission at overføre den glæde, han selv forbinder med arbejdet, til sine ansatte. Det tror han på kommer til at afspejle sig i kundernes oplevelse.

- Jeg kan lide at gå forrest og vise vejen, og jeg ser det som min største opgave at sørge for, at alle synes, at det er sjovt at gå på arbejde. Det er for mig at se helt afgørende for, at medarbejderne performer maksimalt, og at kunderne kan lide at handle hos os og derfor vælger os til, lyder det fra den nye varehuschef.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mangler elever - benhård rekrutteringskamp om de unge i byggecentrene
Køkkenkonkurs: 12 af 13 bundlinjer var i rødt
Aarsleff-ejet anlægsentreprenør taber omsætning, men ledelsen er alligevel tilfreds
Generationsskifte: CC Gulves eneejer udvider ejerkredsen med datter og søn
Ny håndværkerbutik i Brøndby er del af en stor familie
Efter konkurs: Anlægsgartner overtager 42 af 70 ansatte
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.093