23948sdkhjf

Gulvgrossist skruer op for faglighed og fællesskab

Scandinova introducerer et særlig akademi med fokus på kurser og undervisning på Gulvmessen 2023

Når gulvgrossisten Scandinova torsdag den 25. maj slår dørene op til den traditionsrige Gulvmesse, så er der særligt fokus på det faglige fællesskab. Scandinova slår nemlig ikke blot dørene op til en festlig dag for gulvhåndværkere fra hele landet. Det er også dagen, hvor Scandinova åbner op for deres helt nye akademi.

- Branchens årlige gulvmesse udgør et solidt samlingspunkt for kompetente fagfolk fra hele landet. Anledningen er derfor en oplagt mulighed for at dyrke det faglige fællesskab og introducerer Scandinova Akademi. Det er gode fysiske rammer, hvor vi kommer til at tilbyde kurser og undervisning og som giver os mulighed for at fremvise vores produkter på den rigtige måde, og så kunderne selv kan prøve dem af, fortæller adm. direktør for Scandinova, Jacob Storm i en pressemeddelelse.

Også fokus på arbejdsmiljø

På Gulvmessen 2023 vil en række leverandører komme med faglige oplæg og oplysende demonstrationer. Og under temaet, det faglige fællesskab, vil der også blive sat fokus på det fysiske arbejdsmiljø, der er kendt for at være særligt hårdt og opslidende i gulvbranchen. Der vil således være forskellige sundhedsområder, der både oplyser og demonstrerer for gulvhåndværkerne, hvordan de bedst muligt kan passe på sig selv og deres krop, mens de arbejder.

- Det faglige fællesskab handler også om andet udover det fysiske arbejdsmiljø. Det handler også om at pleje sammenholdet på tværs af virksomheder. Det er blandet andet noget af det, som den årlige gulvmesse virkelig bidrager med. Der er en helt særlig stemning, når kolleger og samarbejdspartnere fra alle landsdele samles over fadøl og faglighed. I branchen har vi nemlig meget mere til fælles end bare gulve. Vi har et helt unikt sammenhold, siger fastslår Jacob Storm.

Gulvmessen 2023 foregår torsdag den 25. maj kl. 09:00-16:00 hos Scandinova på Transformervej 10 i Søborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078