23948sdkhjf

Fynsk VVS'er på nye hænder

Midtfyns VVS & Smedie er seneste tilføjelse til Madsen & Kastberg

Madsen & Kastberg udbygger vvs-grenen med et nyt opkøb, og ligesom det var tilfældet i sensommeren, sker det på Fyn.

Midtfyns VVS & Smedie er den nye tilføjelse til firmaet, som i forvejen slår sine folder inden for både VVS og byggeentrepriser af forskellig karakter.

- Vi var i markedet for at finde et nyt domicil til vores eksisterende fynske VVS- og sprinklerafdeling og blev i den forbindelse præsenteret for en potentiel ejendom. En ejendom hvor det viste sig, at virksomheden også var til salg, udtaler Brian Kastberg, adm. direktør i Madsen & Kastberg, i en pressemeddelelse.

- Vi fik sat et møde i stand, og da kemien og dialogen var god, kom en aftale hurtigt på plads, uddyber direktøren.

Opkøbet betegnes som led i et strategisk ønske om at styrke virksomhedens engagementet vest for Storebælt. Hovedsædet ligger i Rødovre, men der er både en lokal afdeling i Nordsjælland samt på Fyn.

Timingen er rigtig

Midtfyns VVS & Smedie har eksisteret i 20 år med de samme folk ved roret, og på adressen har der været VVS forretning siden 1952. I dag har firmaet i underkanten af 10 ansatte, og i de seneste to regnskabsår har der været overskud efter skat på cirka en halv million og 800.000 kr.

De nuværende ejere, Tove og Morten Clausen, kalder timingen for købstilbuddet helt rigtig.

- Vi har drevet Midtfyns VVS siden 2003, og vi har nydt det. De seneste år har vi drømt om at vækste, men vi har ikke haft det administrative set-up til det. Madsen & Kastberg kommer med både erfaringen og den administrative ballast, der skal til for at styrke processerne i forretningen og udvikle virksomheden i den retning, den fortjener, siger Morten Clausen.

Tove og Morten Clausen fortsætter deres virke i virksomheden og helliger sig fremover det faglige udførende arbejde, planlægning, kundepleje samt udviklingen af fagfolk.

Udvidelsen på Fyn er den anden i år for Madsen & Kastberg. I august etablerede firmaet en afdeling i Odense med fokus på sprinkler og VVS, som skal udføre både entrepriser og service i hele landet.

Madsen & Kastbergs meddeler, at de nuværende fynske medarbejdere i starten af det nye år flytter ind på adressen i Ringe.

MIDTFYNS VVS & SMEDIE ApS
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 4,9 6,0
Resultat af primær drift 0,7 1,1
Resultat før skat 0,7 1,0
Årets resultat 0,5 0,8
Balancestatus 3,6 5,5
Egenkapital 1,7 2,0
Antal ansatte 8 10
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094