23948sdkhjf

Følger markedskrav: Porebeton-ekspert udvider med gips-skillevægge

AROS Development udvider forretningskonceptet til alle former for skillevægge, inddækninger og nedhængte gipslofter

AROS Development har hidtil koncentreret sig om skillevægge i porebeton, men i kølvandet på de nye LCA beregninger oplever AROS, at materialevalgene ændres hos bygherrerne, og der bliver i højere grad valgt gips- og fibergips løsninger. Løsningerne har et mindre CO2 aftryk, og det tager AROS Development nu konsekvensen af og tilbyder løsninger i både porebeton, gips og fibergips.

- Det ligger lige for at ændre vores koncept, siger direktør i AROS & CO, Simon Elkjær, i en pressemeddelelse.

- Vores produktionsdirektør i AROS Development, Christian Holst og langt størstedelen af vores medarbejdere er uddannede tømrere og er vandt til at arbejde med gips og fibergips. Det er derfor ikke nye kompetencer, vi skal have i huset, men kompetencer vi allerede har. Vi ønsker at give den samme tryghed på gips- og fibergips arbejde, som vi giver på porebeton, og vi ønsker at afspejle markedets behov. Derfor er vi også allerede nu i fuld gang med at udføre opgaver i gips og fibergips, oplyser Simon Elkjær.

AROS Development og AROS Maler Entreprise har allerede udført porebeton, gips og malerarbejde på 4 byggerier med i alt 850 lejligheder i Aarhus. Tre af projekterne er afleveret og det sidste afsluttes ultimo januar 2024.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078