23948sdkhjf

Fagentreprise-udbud kan give lokale job i Viborg

Akuthospitalet i Viborg bygges i fagentrepriser Ni er netop udbudt. Der gælder bl.a. råhus, aptering, malerarbejde, el og VVS
Mange entreprenørerne får mulighed for at deltage i opgaven med at bygge fremtidens akuthospital i Viborg, der er en udvidelse af Regionshospitalet.

Det er en konsekvens af, at Region Midtjylland har valgt at udbyde byggeriet i fagentrepriser.

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad

Processen med opgaven med at støbe fundament til det 24.000 kvm store hospital er allerede i gang. Nu Skydes yderligere entrepriser i gang. Hospitalsenhed Midt har netop inviteret til prækvalifikation på ni entrepriser.

Blandt entrepriserne er eksempelvis råhus, aptering, malerarbejde, el og VVS.

- Vi håber, at rigtig mange dygtige entreprenører vil gøre kur til os, så vi får en masse gode friere at vælge imellem, siger projektchef Lillian Kristensen fra Hospitalsenhed Midt.

- Vi håber at få et stærkt felt af interesserede entreprenører, så vi får en god og sund konkurrence om opgaverne, siger Lillian Kristensen.

I Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland har man noteret sig, at regionen vælger at udbyde akuthospitalet i fagentrepriser.

- Vores udgangspunkt er, at bygherren skal vælge den entrepriseform, som han synes passer bedst til sit byggeri.

Jeg kender ikke specifikt de konkrete udbud, men selv i fagentreprise er der på det pågældende byggeri tale om store opgaver, som det kræver virksomheder af en vis størrelse at byde ind på, siger Steen Høygaard, regionskonsulent i Dansk Byggeri.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125