23948sdkhjf

JFP fortsætter væksten

Byggefirmaet satte ny omsætningsrekord i 2014 og sætter barren højt for de kommende år
Både omsætning og indtjening er gået markant frem hos byggevirksomheden Jørgen Friis Poulsen A/S (JFP) med hovedsæde i Herning og afdeling i København.

Virksomhedens netop godkendte 2014-regnskab viser over 30 procents fremgang i omsætningen, som i 2014 landede på cirka 600 millioner kroner og et overskud på 37 millioner kroner.

Direktør Jesper Friis Poulsen glæder sig over, at det for fjerde år i træk er lykkedes at leve op til målsætningen, og han har store vækstambitioner for de kommende år:

- Målet for 2015 er at fortsætte væksten med yderligere 150 millioner kroner og inden for 2-3 år at runde den første milliard kroner i omsætning, siger Jesper Friis Poulsen.

København vokser

En stor del af den forventede 2015-omsætning er allerede i ordrebogen. JFP har for nylig vundet to store sygehusopgaver i henholdsvis Skejby og Gødstrup, og samtidig har virksomheden en række nye projekter i støbeskeen. Blandt andet er JPF en af de fire bydende i konkurrencen om Europaskolen i Carlsberg Byen i København.

Netop København, hvor Herning-virksomheden åbnede eget kontor i 2013, skal bidrage væsentligt til JFP's vækst i de kommende år.

- Vi er i dag en afdelingschef og seks medarbejdere i København og kan allerede nu se, at vi får brug for flere i årets løb, siger Jesper Friis Poulsen.

Han forventer, at kontoret i København i løbet af et par år vil udgøre omkring en tredjedel af JFP's samlede bemanding, og at virksomheden vil hente omkring 35 procent af sin omsætning på Sjælland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079