23948sdkhjf

Ung mand med mod på maling

For 28-årige Michal Milling handler det om levere kvalitetsarbejde. Det skal få forretningen til at vokse
Lugten af maling river lidt i næsen i de nyrenoverede lokaler på Byleddet i Roskilde, hvor den 28-årige autolakerer Michael Milling har indrettet sin virksomhed, MM Industrilakering.

Selvom virksomheden kun er et par måneder gammel, så har Michael Milling meget at se til. Kundekredsen tæller både private kunder og erhvervskunder.

Det skriver Mester Tidende.

- Jeg maler både på træ og metal med den finish, som man kender fra autobranchen. Og jeg maler populært sagt alt, der kan komme ind gennem porten, forklarer han, mens han lægger sidste hånd på slibning af et træskab og byder på en kold cola fra køleskabet og tager et par minutters pause.

Central placering

Selvom det har været et spring at gå fra at være ansat til at være selvstændig, så har beslutningen ikke været så svær at træffe.

- Da jeg arbejdede som svend var jeg vant til at tage ansvar og arbejde selvstændigt. Så det er jeg sådan set bare fortsat med. Og regnskaberne tager min kæreste, Louise Schwartz sig af, fortæller Michael Milling.

Louise er i øvrigt også selvstændig og driver Den lyserøde Hushjælp.

Lokalerne på Byleddet lejer Michael Milling af Lakcentralen ApS, som har ligget her siden 1965.

- Det er ikke lige sådan at få tilladelse til at indrette et lakkeri midt i et bebygget område, men da Lakcentralen har en lang historie her på stedet og i øvrigt opfylder alle regler, så øjnede jeg chancen for at komme til at drive virksomhed fra en central adresse i Roskilde, forklarer Michaell Miller.

Mund til mund

Selvom virksomheden er helt ny, så har Michael Miller allerede en rimelig stor kontaktflade og kunder i butikken. Og forretningsstrategien er klar:

- Jeg vil drive min forretning ved at levere kvalitetsarbejde. Tilfredse kunder skal så via mund-til-mund metoden sprede buskabet om, at der nu er en professionel lakerer i Roskilde, hvor både private og erhvervskunder kan få malet nærmest hvad som helst.

At få foden under eget bord og eget lakkeri betyder også, at jeg lige kan smutte forbi værkstedet om aftenen og give et emne, som skal have flere farver, en gang maling, så det er klar til næste omgang om morgenen, siger Michael Miller til Mester Tidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125