23948sdkhjf

Bygger Danmarks fedeste håndværkerbutik

Hos Carl Ras er kædens største engroscenter i Herlev lige nu under ombygning. Butikken bliver optimalt indrettet i forhold til kundernes behov, at det skal være nemt og å hurtigt, dvs. øget selvbetjening, udvidet butiksareal og hurtig adgang til rådgivning
Der bliver vendt op og ned på Carl Ras’ butik i Herlev for tiden, men alligevel er meget ved det gamle ifølge butikschef Chris Warburg:

- Det kan godt være, at butikken er blevet lidt forvirrende at finde rundt i, men der er fuld adgang til alle områder under ombygningen, og kunderne kommer stadig ikke herfra uden at have fået rådgivning og det rigtige produkt med – og de er faktisk meget interesserede i at høre om projektet og glæder sig sammen med os.

Butikken her i Herlev åbnede i 2000 og blev en butik i topklasse. Derfra blev den bygget om og ud i knopskydninger, i takt med at sortimentet voksede, men vareplaceringen blev ikke optimal. Nu kommer alt inden for rækkevidde, så vi kan arbejde hurtigere og minimere ventetiden for kunderne.

Rådgivning stadig i højsædet

Når butikken er færdig, vil alle ikke længere skulle trække et nummer og stå i kø til én disk. Hvis kunden ved, hvad han skal bruge, finder han det selv på hylden og går til kvikkassen, hvor en isenkræmmer ordner papirarbejdet.

- F.eks. vores Blå Pris-varer, som er daglige forbrugsvarer, såsom fugemasse, de kommer til at stå på motorvejen gennem butikken og så direkte hen til Kvikkassen.

Hvis man derimod ønsker rådgivning og hjælp til specialvarer, så tager man et nummer og får den samme grundige betjening som altid.

Butiksarealet vokser fra ca. 1.600 til 2.300 kvm. idet lagerområde omdannes til butik, og der bliver 16.000 varenumre, som kunderne selv kan hente på hylderne. Dog holdes de mest tekniske produkter stadig på områder, hvor man skal have en isenkræmmer med sig.

- Vi har nogle produkter, såsom paskviller og speciallåse, som vi synes, at der hører rådgivning til, fordi vi vil være sikre på, at kunderne går hjem med den rigtige vare, fortæller Chris Warburg.

Professionel indretning

Carl Ras har valgt at gå meget professionelt til opgaven med ombygningen og har både spurgt kunderne og medarbejderne, hvad de vil have, men også fået ekstern rådgivning til, hvordan butiksindretningen kan hjælpe kunderne.

- Alle varerne kommer på lave reoler i åbne kasser, så det giver bedre overblik og en fed, strømlinet butik. Vi vil gerne vise vores sortiment frem og inspirere åndværkerne til at finde de bedste løsninger og arbejdsgange. Vi har vendt alle steps i underejsen, fra kunden kommer ind i butikken, til han går igen, og vurderet, hvordan de kan optimeres, for vores ambition er, at butikken skal være den bedste i branchen, og at vi hæver overliggeren. Vi glæder os simpelthen så meget til at præsentere den færdige butik for vores kunder til sommer, siger Chris Warburg.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094